Teinimeininki

Ystävien muuttotalkoot itäkeskuksessa venähtivät iltaa myöten läksiäisbileiksi. Ystävät koolla, boolia runsaasti ja tunnelma katossa. Lähinnä nämä lähempänä kolmeakymppiä pyörivät ihmiset bailasivat keskustelemalla keskenään. Jossain vaiheessa joku jopa tapaili hennommanpuoleisesti akustista kitaraa, joka toimi ainoana musiikinlähteenä kommunikaattorin ohella. Noooh...
Olemme juuri frendin kanssa parvekkeella tupakalla, keskustelemassa melko intohimottomasti iPhonestaan, kun vilkaisen ikkunasta olohuoneeseen. Jengi vetää kuin yhteisestä sopimuksesta takkia niskaan ja keskustelevat, miten nyt lähtään baariin perkele.
No mikäs niille nyt tuli? No tuli perkele POLLIISIT!!! Ja vielä kaksi yksikköä kerralla.
Itäkeskustalaisessakerrostalossa on ilmeisesti hiukka matalampi kynnys kilauttaa "kaverille", kuin... ööö.... missään!!! Ja tämä tapahtui siis lauantai iltana, kello kymmenen hujakoilla. No eipä siinä, poliisi oli ystävä ja vähän nolona naureskellen ne pahoittelivat, "että joku mummo oli ylireagoinut" ja "että eihän täällä mitään hämminkiä olekkaan." Nuorempi konstaapeli tuumas vielä pihalla, että "käytte nyt baarissa ja pidätte sitten kunnon jatkot." Tais olla heilläkin parempaakin tekemistä, kuin paimentaa aikuisten ihmisten illanistujaisia.

Niin ja ystävämme muuttivat onnekseen poispäin.

Kommentit

 1. Vanhuksille, kotoaan kaupunkiin muuttaneille opiskelijateineille sekä muille usein hankalille kerrostaloasukasryhmille pitäisi tehdä omat kiinteistöt ja kaupunginosat.

  Itseasiassa koko asumiskaavan vois muuttaa vaikka facebookin kaltaiseksi kommuuniksi jossa vuokra-asuntoja voisi hakea yhteisten kiinnostusten kohteiden, elämäntapojen, leffa ja musamaun omaavien henkilöiden parista!

  Sen jälkeen kun muutettiin tänne nykyiseen kämppään ja täältä alkoi tipahtelemaan noita vanhempia asukkeja kenttään, on sisään muuttanut nuorempaa väkeä ja nykyään parin viikon välein käy ambulanssitätejä ja poliisisetiä paukuttamassa ulko-ovea aamuyöstä viikonpäivästä huolimatta.

  Voiko poliiseille soittaa että täällä soitetaan kokoajan poliiseja paikalle?

  VastaaPoista
 2. Siitä pitää varmaan soittaa rosvoille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit