maanantaina, lokakuuta 29, 2007

*Singahdel*

Onpas ollut tarmokas päivä!

Olen räknännyt kasaan yhden levytys budjetin, saanut sen ajettua läpi ja sain vieläpä ennakkokorvauksenin pyytämättä. Sini Perho on Ihku!

Suunnittelin myös erään bändin äänentoiston, joka rakentunee ennenkuulumattomalle systeemille, joka toteutuessaan on älyttömän monipuolinen ja todella mitättömän kokoinen all-in-three-tai-two-maybe-four vehjes. Huomenna haen systeemin osaset koekäyttöön ja katson, josko kaiken saisi pelittämään pomminvarmasti. (kyllä, siihen liittyy tietokone :)

Sovin keskiviikolle kaksi masterointi aikaa Kometan levylle. Päätimme kokeilla kahta eri pajaa, kun bändi on tykänny toisen pajan tuotoksista, josta mulla ei oo kokemusta ja mä taas oon tykänny toisesta, josta taas bändillä ei oo kokemusta, niin mennään sitten näin.

Kirjoittelin laskuja keikoista ja jouduin vielä keskelle palkkaneuvotteluja. Se on kyllä vihoviimeistä, kun jälkeenpäin kerrotaan että joku jonka kans on neuvoteltu raha-asioista ei ookkaan muka siinä asemassa, että voi neuvotella näistä asioista. Tai siis että hän oli käsittänyt jotakin väärin ja blaa blaa. Helvetti, sehän on heidän ongelmansa, jos heillä ei info kulje. Ei viittis joka keikkaa sopia notaarin läsnäollessa tms.

Kipaisin vielä kauppahallista härän häntää. Ajattelin nimittäin hemmotella vaimoani herkkukeitolla. Hän ansaitsee moisen, kun on kerta niin ihana eukko!


2 kommenttia:

  1. Häränhännästä mieleen.
    Juuri päätettiin järjestää kutsut, jossa vieraat tekee ruuan...

    Kun poikani on Nokalla, miniä Loisteessa, paras kamu lihatukussa ja pojan kummisedällä rotisseur-ammattilaiskäädyt, minulla on pieni käsitys vieraslistasta ;D

    VastaaPoista
  2. Taas tuli tehtyä tosiaan ruokaa fiilis/kokeilupohjalta ja avot, että tuli hyvää. Taas jäi varaa parannuksille, mikä on hienoa niin ruoanlaitossa, kuin amatillisessa edistymisessäkin.

    VastaaPoista