maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Sananvapaus, tuo viimeinen porttolamme.

Vietin tässä juuri kymmenkunta minuuttia etsien bloggerin sivuilta jonkinlaista linkkiä, tai osoitetta, jonne voisi valittaa / ilmiantaa blogimaailman nyrkillätapettavia. Eipä löytynyt.
Tämä samainen sananvapauden puolustaja on tukottanut jo niin monen kanssa-bloggaajan palautelaatikot siihen tilaan, että usea on tuskastunut ja poistanut koko featuren blogistaan ja nyt tuo epäonnistunut abortti yrittää levitä meikäläisenkin ylläpitämiin blogeihin. Pahoittelen tästä syöpäläisestä aiheutunutta mieliharmia, koska vääjäämättä tämä mulkku lisää kierroksia tämän postauksen jälkeen ja syövän henkeen, leviää imusolmukkeiden a.k.a linkkien kautta muihin blogeihin.
Juu tiedän tiedän. Tällaisten kanssa olisi tehokkainta olla vaan hiljaa ja odottaa, että känkkäränkkä menee ohi, mut ku ei vittu hermo kestä ja luonto anna periksi!

"Sananvapaus viimeinen linnakkeemme said...

... no .. ;) moro nyt sitten paskasieppo ;) Ins allah akkubar ja juo kamelinkusta päälle .) Viite: Oma paskapitoinen postisi e-mailiini palautteenasi:) Onneksi paskalla on ravinnearvo toisin kuin näkemyksilläsi tai niiden puutteella,)"


Menee hermo tällasten pienten ihmisten kanssa.

3 kommenttia:

 1. Surullinen mies, vähän väkisellä tohon on joutunu törmäämään netissä, enkä halua edes tietää miten traumaattisesta lapsuudesta tollanen agressio ja hajoilu on peräytynyt.

  Todennäkösesti järkyttävästä alennustilasta seurauksena jatkuvasta henkisestä sekä fyysisestä pahoinpitelystä.

  Aika vaan näyttää miten toi homma eskaloituu... Toivottavasti ei sivullisiin henkilövahinkoihin. Yksinkertasesti tulee vaan huono olo koko jutusta.

  Mutta niin, se hakemasi linkki on tuo yläpalkissa sijaitseva "Merkitse blogi"-nappi, josta voi ilmoittaa kyseenalaisesta sisällöstä! Vaikka koko termi lähinnä viittaa johonkin suosikiksi merkitsemiseen kun siinä on lippu-symbolit ja kaikki.

  VastaaPoista
 2. Jaa, hienosti poistui tuo eka kommentti. No, se oli mun teksti ilman tota linkki-lisäystä.

  VastaaPoista
 3. No kappas, niinpäs onkin. Tosi kumma tapa hoitaa tota. No mut kai siellä on suomenkielen taitoisia googlella töissä, jotka eivät kaipaa sen kummemmin perusteluja tms.

  Juu eihän tuommoinen päätön viha voi kummuta kuin erittäin huonosta itsetunnosta ja epäonnistuneesta kotikasvatuksesta.

  VastaaPoista