Reporttiraporttia

AV messuilla oli kauhea vilinä ja meteli (daah! Audio-visual!) Ylipainoiset pikkutakkityypit ryystivät baarissa kaljaa muovituopeista ja jokapaikassa oli paljon miksereitä, joissa oli nappien puute korvattu vilkkuvaloilla. Ihan oli olo, kuin tylsässä vekkulassa.

Blogimiittiin oltiin pääsemässä vasta puoli kympin aikoihin, ystävän sairastapahtuman johdosta, mutta matkalta soitettu puhelu kaverille, joka juuri oli paikalta poistunut, selvensi tunnelmaa, jotta siellä oli kamala musiikin meteli ja hirmuinen ryysis, joten valuimme yksille, karhunpoikaan. Vanhako tuota lienee vai miksi sitä mieluummin istuu nykyään baarissa, jossa voi keskustella huutamatta ja kaljan saa tilattua ilman kyynärpäätaktiikkaa?

Tänään pitäis mennä kuunteleen factoryyn, tuohon vaihtoehtokulttuurin mekkaan, Musti Laitonta. Kokeileva surinaa siis tiedossa.

Kommentit

  1. Oli kyllä ikävä mekkala Luftissa. Deejiin voisi ehkä määritellä ihmiseksi, jolta on poistettu pelisilmä, eikä muut aistit sen koommin ole edes yritttäneet kompensoida. Muuten kyllä kivaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit