sunnuntaina, lokakuuta 21, 2007

Hallelujaah!

"Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kansanedustaja Päivi Räsänen ehdottaa kieltolakia Tehyn työtaistelun ajaksi. Räsänen kirjoittaa blogissaan, että tilapäinen kieltolaki olisi tehokkain yksittäinen keino vähentää hoitopalvelun tarvetta." (MTV3)

Kannatetaan!!! Tämähän on nerokasta. Kaikkien aikojen suosikki muppettini Räsänen on vain turhan kaino keinojensa kanssa. Tätä ideaa kun vähän jalostetaan, niin kohta ei hoiva-aloja, siinä muodossa kuin me sen ymmärrämme tarvitakkaan!

Ensinnäkin alkoholismi on sen luokan kansantauti, että sitä kitkettäessä voidaan heittää saavillinen lapsia pesuvesien mukana.

Toisekseen mikä kansanryhmä aiheuttaa toimillaan huomattavaa vaaraa itselleen ja välillisesti myös huolta ja murhetta omaisilleen? No vanhuksetpa tietenkin! Ulkonaliikkumiskielto moisille vaaranpesäkkeille!

Liikenteessä kuolee ja vammautuu vuosittain aivan kamalat määrät jalankulkijoita, mutta olisihan tuo tuhlausta nyt kalliita kitymaastureita makuuttaa tyhjänpanttina. Pankaamme siis kaikenmaailman kävelytiet matalaksi ja autoilijoitten käyttöön, niin loppuu se kolarointi, kun autoilijoille saadaan väljemmät väylät!

Vielä kun saatais yhdistettyä valtio ja kirkko, niin kaikki olisi kristikunnassamme ihanasti. Loppuisi kateus ja kyräily. Ei olisi tarvetta valtapeleille, saatika sotaisuudelle. Kaikki vain ajattelisivat toistensa parasta ja... Hetkinen!!!1 kommentti:

  1. Millä oikeudella toi ämmä heittää tollasta paskaa, kuin tuossa puhekuplassa on? Luulisi että kansanedustajalla olisi sentään jonkunlainen velvoite pysyä asiallisena lausunnoissaan. Kipinää ottaa...

    http://kerawahwah.blogspot.com/2007/10/jeesus.html

    VastaaPoista