Räjähde-rekry

No olipahan jytkettä eilettäin! Mentiin tuohon meidän nokalle iltasella katselemaan sitä ilotulitusta ja täytyy sanoa, että veti sanattomaksi! Tosi hyvin paukkui. Kallio ei oo ikinä kuulostanu niin hyvältä! Rekrytoinkin tässä samalla apuäänittäjiä, sekä yhteistyökumppaneita ensi vuodeksi.

Yhdet mikit pitäis saada tuohon töölönlahdelle, siis keskelle sitä lahtea ja siihen tarkoitukseen voisi tulla jonkinlainen venho tarpeeseen. Toiset mikit pitäis kiikuttaa mielellään kallion virastotalon katolle. Paremman puutteessa myös kallionkirkon torni voi tulla kyseeseen. Kolmannet mikit vois ripustaa esim ravintola torniin, tai sitten stadikan torniin. tai sitten molempiin. (Melko laaja stereopari!)

Tarpeeseen tulisi täten myös 6 kpl DPA:n pallukoita, sekä läppärit äänikortteineen, tahi DAT-nauhurit.
Mistäköhän tällaiseen proggikseen sais rahoitusta. Pakko saada paukkeen äänitykseen tukea! Wallin hoi, nyt olis kyseessä merkittävä pläjäys. Pannaan vastapalloon sitten mikit sinne oopperan tienoillekin, että saadaan sekin jotenkin nivottua mukaan tähän hommeliin.

Nyt joku salettiin miettii että miksi?
No miksi ei!


Joku muu saa sitten hoitaa tuon kuvauspuolen. Nappasin nimittäin eilen mukaani varuilta kaksi (2) kameraa, joista molempien akku oli tyhjänä. Kännykamerakin jäi kotiin.
Mutta jumalauta miten hieno pauke!

Kommentit

  1. Hyvä idea!

    Periaatteessa mä vastustan ilotulituksia (enkä ollu kattomassa), koska niistä ei jää mitään jäljelle, paitsi kaikenlaista paskaa, kuten raskasmetalleja maastoon.

    Mutta, jos edes äänen sais talteen ja mahd. uusiokäyttöön, niin olishan se parempi ku ei mitään!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit