torstaina, elokuuta 02, 2007

Valivali & Seliseli

Olipas jotenkin tympeä keikka eilen. Soundcheckissä kaikki toimi vielä tosi hyvin, mitä nyt yks skittakomero vähän kiukutteli, mutta itse keikalla ei vaan jotenkin soundannu siltä miltä olis pitäny. Ihmiset tosin tulivat varta vasten kehumaan soundeja, mutta ei se auta kun itseä vituttaa. Moinen on itseasiassa melko harvinaista. Kyllä sitä yleensä saa bändin raikaamaan niin kuin pitääkin, mutta toisinaan ei vain lähde. Syitä moiseen voi olla monia, mutta yks asia minkä oppimiseen mulla meni vuosia, on se että syy ei aina löydy miksaajasta jos bändi kuulostaa lussulta. Toisinaan bändillä ei vaan ole ihan paras päivä. Jos soitto on löysää, niin paskaltahan se kuulostaa.
Pitäis varmaan opetella tekeen näitä hommia vaan ihan työ-pohjalta. Menee fiilikset pariksi päiväksi, kun isolla syömmellä väännetty häppeninki kusee. Sit taas toisaalta, kuka hullu siitä työnteosta muka nauttii?

Noh, nyt pakkaamaan ja kohti Turkkusta. Siellä saa polla levätä pari päivää, kun ei ole muuta tiedossa kuin laatikon pukkausta ja muuta miehis-fyysistä rakentelu puuhaa.
Lauantaina joutuu sitten vähän jo ajattelemaankin, kun on yks lava vahdittavana ja muutama muu delegoitavana. Sunnuntaina pääsee sitten vaihteeksi taiteilemaan omalla keikalla. Jos se soundaa paskalta, niin syyn voi aina sysätä paikan äänimiehelle ;)

Lauantain aikataulusta vielä:
MANILLA lauantai 4.8.2007 VICE lava: 21.00 - 22.00 Mi Ni Ma 22.15 - 23.15 Pan Sonic 23.30 - 00.15 Motiivi:Tuntematon 00.30 - 01.15 Huoratron 01.30 - 02.15 Pets On Prozac

Eli aika taakia meininkiä luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti