torstaina, elokuuta 30, 2007

Böööööön bööööööööööön....

Maailman paras viihdeohjelma alkoi eilen. Ja ei! En puhu nyt bigbrotherista, vaan tietenkin Top Gearista. Yksityisautoilusta piittaamattomana, keskimääräistä kookkaammalla elimellä, tai no ainakin vahvemmalla itsetunnolla varustettuna miehenä ohjelma tuottaa melkoiset kiksit, kun testaukseen otetaan ruottalaisvalmisteinen kaara joka tuottaa 900Hv!!! ja tehdään sillä mihin se on tarkoitettu, eli vittu revitellään! Eli täysin järjetöntä puuhaa, mutta ah niin tyydyttävää. Siihen kun lisätään loistavan kuivaa brittihuumoria suoltavat autointoilijat, jää jopa Suomen Start, toiseksi! (joka sekin muuten kaipaisi seurakseen tekstitykset ;)

Lisäsin tuonne oikealle alhaalle kanssa-äänestäjien blogeja. Ilmeisesti jätkät on huomanneet urakalla, että busseissa ja hotellihuoneissa voi keikkareissuilla tehdä muutakin kuin katsella pornoa. Lisäksi kun tienpällä ja musiikkipiireissä tuppaa tapahtumaan keskimäräistä konttorityötä enemmän, niin kehoitan tutustumaan poikien toilailuihin, semminkin kun teksteissään on usein varoitustekstit erikseen "audioläpästä" eli siitä kamarunkkareiden tissiosastosta: (Hitto että nexon geot supattaa kivasti vortexien kaa, vaikka lakut meinas sulaa, ku joku junnu oli pannu dipoxit haarottamaan...)

Mutta nyt panen punkin rytkymään ipodiin ja lähden polkemaan nishikilläni erinäisiin studioihin, tuulen tuivertaessa kaljussani, voin kuvitella itseni avo-viperin rattiin, mutta ilman liikenneruuhkissa turhautumisia! Rikkaat kyykkyyn hähähää!!!


Tämän aamunavauksen päätän Astro Lihjamon runoon: Setä

Nimeni on Armi ja Danny,
Tahtoisin olla teille hellä.

2 kommenttia:

  1. Top Gear on meidän "mieste" kauniit ja rohkeet. Niinku tuo emäntä tuossa illalla sanoi.

    VastaaPoista
  2. Minun mielestäni vapaapaini on miesten kauniit ja rohkeat, yhtä köpösti käsikirjotettu ja näytelty. TopGear sen sijaan on ihan älyttömän hyvä ja kelpaa vaimollekin:D.

    VastaaPoista