sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Syöming

Ennen kuin kerron uudesta lempiravintolastani, kysyisin kanssa-bloggaajilta, sekä kanssa-blogaajilta, kuin myös kanssa-polkkaajalta, josko olisi tietoa tavasta millä saisi backupattua bloginsa? Meinaan että voisi vulvattaa, mikäli kyberavaruudelliset häiriöt hukkaisivat tähänastiset nerokkaat tekstini.

* * * * *

Vaimoni ryöstettiin tuoreeltaan. Serkkunsa tuli hakemaan sitä perjantaiaamuna ja roudasi mokoma Tallinnaan. Ei auttanut kuin lähtä sauraavana aamuna perään.
Tytöt löytyivätkin vanhasta kaupungista konditoriasta herkuttelemasta. Kaupungissa on muuten hyviä leivoksia ja mikä parasta, kaksi kahvia leivoksineen kustantaa sen 3,5€ Siinä missä Helsingissä moisella investoinnilla saa sen kahvikupillisen kitkerää happoa.
Tytöt olivat naatiskelleet hotellissa mansikka-daguireja ja kokovartalohierontaa. Vaimolle oli "jälkipolttarin" omaisissa tunnelmissa suoritettu myös brasilialainen vahaus, joka ei kuulemma sattunut (En muuten uso!)
Jännää muuten, nyt kun hintoja päästiin vertailemaan, että paikallinen vahaus maksoi 20€, mikä kuulemma suomessa kustantais jotain 70€!!! SEITTEMÄN KYMPPIÄ VARTIN HOMMASTA!!! Hammaslääkäri, joka on sentään käyny lääketieteen opinnot ja sen sellaiset, velottaa keskimäärin 50€ hampaan paikkauksesta!
Noh enivei, se uusi lempiravintola johon eksyimme ihan sattumalta, on julkisivultaan varsin vaatimattoman näköinen sininen talo vanhan kaupungin huulilla, josa sijaitsee African Kitchen, niminen öö...baari? Julkisivu pettti jälleen. Sisällä on tilaa valtavasti, ja millaista tilaa! Loistava miljöö pienine soppineen, ruokasaleineen ja saunatiloineen. Mystisten portaiden, sekä viistojen käytävien läpi pujoteltuaan, löytää itsensä mahtavalta kattoterassilta. Palvelu on ystävällistä sekä ripeää ja menu nostaa kielen vedelle!
Itse otin piffiä ja rapua punaviinikastikkeella, joka oli parasta kastiketta kuunaan! vaimo nappas sammakon reisiä, joita natusteli lauleskellen "pienet sammakot" anthemia. Nunu tilas taimenta, joka ei ollutkaan mikään hikinen fileepala, vaan ehta, jne...
Niin ja juomineen sapuskat neljälle, olisivat kattaneet meidän kahden ravintola illallisen juttutuvassa. Oli meinaan hyvää! Ensi kerralla tilaan sitä karibua, ihan mielenkiinnosta.

3 kommenttia:

 1. Back-uppina voisi toimia vaikkapa tuo: http://www.codeplex.com/bloggerbackup

  Ei tosin käyttökökemusta moisesta ole mutta antamansa infon perusteella vois toimiakin.

  - Liuhu -

  VastaaPoista
 2. jaha, olitte sitten kaupungissa etkä soitellu! nimim. tallinna-ville nykyisin ja kämppä vanhassakaupungissa hoo

  VastaaPoista
 3. Kato moi. Kävi kyllä mielessä, mutta oli niin kiirus että jätimme toiseen kertaan.
  Mennään joskus piiitkälle lounaalle.

  VastaaPoista