maanantaina, heinäkuuta 02, 2007

Kuhan jotain...

Pitäis alkaa jollekkin. Jotenkin tää kesä on temmannu mukanaan niin, ettei oo saanut aikaiseksi aloittaa rästissä olevia duunejaan, tai rästissä ja rästissä. Olis siis oikeastaan kaikkea sellaista puuhaa, jolla ei oo deadlinea, mutta jotka suoritettuna auttaisivat kummasti vuokranmaksussa. Suurin osa näistä puuhista liittyy kirjoittamiseen. Olis pari artikkelia, jotka pitäis duunata, mutta jotenkin ei oo tää tietskarin tuijottelu napannut sitten Saksan reissun jälkeen. (Niin ja mitäköhän mä ten just nyt!??!)
Vaimokin on sairastellut, ja sitä pitää hoivata ja sata muuta tekosyytä. Mä olen lopultakin niinkuin sarjakuvan Lassi, joka luottaa hommissaan enemmän viimehetken paniikkiin, kuin kunnon valmisteluihin.
Yhden asian sentään olen saanut hieman eteenpäin ja se liittyy uuden Possible Apple levyni julkaisuun. Olishan tuo kiva saada ulos, että pääsee keskittyyn uuteen materiaaliin, josta tulee taas varma kaupallinen menestys. Maailmalla kun on käsittääkseni kovassa nosteessa tää tällanen "elektro-akustinen avandgarde vokaaliglitch."

* * * * *

Sellaistakin tässä kelailin, että kun siitä kellarissa parissa tunnissa äänitetystä Kometan demosta, jonka miksasin läppärilläni himassa, tulikin hämmentävän hyvä ja samaan aikaan telkkarissa etsittiin osallistujia johonkin talenttikisaan, niin mitäpä jos ilmottautuisi ohjelmaan. Hommaisi studioon jonkin keskinkertaisen rokkibändin veivaamaan, miksaisi keikan ja äänittäis vielä livetaltioinnin aiheesta! Siinä olisi pihtiputaan mummolla ihmettelemistä:
"Tuus Paavo kattomaan millaisilla ratio-arvoilla tuo komia nuorimies kompressoi vokaaleita!?! Ja ei kai sillä kahelilla vaan oo S-Limitteriä rumpuryhmissä???!!! (On sillä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti