maanantaina, heinäkuuta 30, 2007

Cube or not to cube?

Olinpas tuossa pelaamassa isäni kanssa maailman haastavinta, mutta samalla antoisinta lautapeliä. Autoin nimittäin häntä ripustamaan taidenäyttelyään galleria be´19:ssa.
Ensin levittelimme kaikki tsiljoona taulua seinänvierille ja lattioille ja ryhdyimme muodostamaan ryhmiä ja kokonaisuuksia. Jos näissä on sama värimaailma, mutta noissa sama teema, niin miten ne käyttäytyy kun väliin heitetään kontrastiksi sitä sun tätä. Oman lisänsä soppaan tuo vielä teosten koko ja ripustuskorkeus, sekä... Noh ihan hyvällä mallillaan se oli vielä lähtiessäni. Huomenna olis avajaiset. Käykäähän yytsimässä. Hienoja tauluja joista varasin jo pari, mikäli eivät mene kaupaksi.

Kohta pitäisi lirvahtaa UMF palaveriin. Lupauduin nimittäin ääni-äijäksi rakentelemaan äänentoistimia ja vahtimaan artisteja to-pe akselille. Lisäksi mulla pitäis olla omakin Possible Apple keikka ilmeisesti lauantaina, jollain ulkolavalla.
(Edit: Keikkani on sunnuntaina kolmen pintaan ulkolavalla.)

Keskiviikkona olis vielä Hidrialla keikka tavastialle, joka pitäis äänestää. Menossa mukana myös hypnomen, niettä kovaa keikkaa tiedossa sielläkin.

Kaiken tämän jälkeen vielä Turuust sitten Raaheen, puuhaileen hääjuhlia. Kova onnii meininki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti