Kulinarique?
Tiedättekös mitä panin kotiinpaluumme kunniaksi ensimmäiseksi liedelle porisemaan?
Eip. Ei ole kräkkilusikka se, vaan jauhelihakeitto.
Tuli nimittäin taas niin omituista apetta vastaan maailmalla, että. Oletteko esimerkiksi ikinä maistaneet sipsipussissa myytäviä ranskiksia, joiden voisi turvallisesti olettaa maistuvan nahistuneilta, kylmiltä ranskalaisilta perunoilta, mitä ne nimen omaan olivat.
Saksan maatakin olin erehtynyt pitämään sivistysvaltiona, joten pahaa aavistamatta tilasin huoltsikalta meille skrumdemwoffeldiipadaapa-nimellä kulkevat voileivät, jotka pitkällisten tutkimusten jälkeen paljastuivat puolikkaiksi sämpylöiksi, joiden päällä oli pelkkää ihraa, sattumineen kaikkineen. No oli kai se kuitenkin parempi, kuin se viereisen ukon tilaama pihviateria, joka koostui paneroidusta leikkeestä ja ketsupista. Ja kysehän oli isosta kansainvälisestä huoltamosta.
Kuvien herkkuaterioita en päätynyt edes maistamaan, vaikka niin viehkosti oli mainonta hoidettu.
Mistä sais näin jussina vähän mämmiä ja kalakukkoa?
Eip. Ei ole kräkkilusikka se, vaan jauhelihakeitto.
Tuli nimittäin taas niin omituista apetta vastaan maailmalla, että. Oletteko esimerkiksi ikinä maistaneet sipsipussissa myytäviä ranskiksia, joiden voisi turvallisesti olettaa maistuvan nahistuneilta, kylmiltä ranskalaisilta perunoilta, mitä ne nimen omaan olivat.
Saksan maatakin olin erehtynyt pitämään sivistysvaltiona, joten pahaa aavistamatta tilasin huoltsikalta meille skrumdemwoffeldiipadaapa-nimellä kulkevat voileivät, jotka pitkällisten tutkimusten jälkeen paljastuivat puolikkaiksi sämpylöiksi, joiden päällä oli pelkkää ihraa, sattumineen kaikkineen. No oli kai se kuitenkin parempi, kuin se viereisen ukon tilaama pihviateria, joka koostui paneroidusta leikkeestä ja ketsupista. Ja kysehän oli isosta kansainvälisestä huoltamosta.
Kuvien herkkuaterioita en päätynyt edes maistamaan, vaikka niin viehkosti oli mainonta hoidettu.
Mistä sais näin jussina vähän mämmiä ja kalakukkoa?
Kommentit
Lähetä kommentti