perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Helle


I
tse olen lähinnä makoillut nurtsilla ja lukenut kirjoja. Illemmalla kun on vähän viilennyt ja aivo pelannut jotenkuten, olen tehnyt pääasiassa musiikkia.

Raahessa taas on tehty neljä raiskausta, virkamiesten väkivaltaista vastustamista ja kolme tapon yritystä. Kaikissa tapauksissa on ollut vahvasti känni päällä. Raahen poliisi muistaa kuitenkin onneksi korostaa, että Raahe on edeleen turvallinen paikka asua ja tähän rikospiikkiin on syynä lähinnä aurinkoinen sää ja juomakulttuurin löystyminen.
Itse olen ottanut tuntumaa Raahen juomakulttuuriin pääasiassa talvisin ja täytyy sanoa, että jos se on siitä vielä edelleen löystynyt, niin palikat ovat kyllä todella huolella levällään. M.O.T

Elekääpä tapelko siellä. Ottakaa ihan iisisti ja jos kuumuus kiukuttaa, niin menkää vaikka fanttiin uimaan, mutta elekää hukkuko! Niin ja jos panettaa, niin kokeilkaapa juua vähän vähempi sitä viinaa, niin on tuo akkojen naurattaminen helepompaa ja sitämyöten lohkiaaki paremmin. Ja jos nyt on ihan pakko pönkitellä heikkoa itsetuntoaan, niin lyökää
nyrkillä, elekääkä tökkikö niillä puukoilla ja yks kerrallaan perkele. Taas vasta kuoli tuttu, kun piti porukalla muiluttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti