Belly

Oltiinpahan sitten eilettäin siellä jaliksen levynjulkkareissa. Hemmetti tupahan oli täynnä ja innoissaan, kuin västäräkit! Kauhee huuto joka biisin välissä ja iloisia ihmisiä kaikin puolin.
Tytöt soitti mainiosti laulujaan ja levytkin myytiin lähes loppuun.
Ja bellykin oli paikkana oikein viihtyisän ja mukavan oloinen, paitsi... Jos pannaan pystyyn soittojuottola, niin tyhmempi vois kuvitella, että panostetaan edes minimaalisesti akustiikkaan! Tollanen iso betonikompleksi kun kuulostaa aika pahalta, jossei edes sinne kattoon liimaa niitä perus-akustolevyjä. Baarinpuolella ei yksinkertaisesti pystynyt olemaan, kun ihmisten keskustelu paisui ihan infernaalisen lujaksi. Ihminen kun puhuu humalassa lujaa ja kun paikassa kaikuu, mikä haittaa äänen selkeyttä, joka aiheuttaa "mitä?" ilmiön, niin sit puhutaan vielä lujempaa ja tämä kertaa 200kpl ihmisiä. Kauheeta istua iltaa, kun puukkoa tungetaan korvaan!
Toinen asia, mihin moisessa livemusiikin kehdossa vois kuvitella panostettavan, on toinoinniin äänentoisto. Siellä oli jotku purkit tolppien nokassa ja niille kaveriksi suppaset. Ihan perusperus... Mut ne vois virittää niin, ettei kamat olis väärässä vaiheessa. Ja master Eq olis kiva ylläri. Napinapi etc... Hyvin se meni, soundeja kiiteltiin ja jallua oli riittävästi, mut silti.
Pankaa pliis vähän demppiä kattoon, niin mä tuon ens kerralla omat romut messiin, jooko?

Kommentit

Suositut tekstit