Lelu de Luxxus part 3

Nokian kännykät on pääsääntöisesti paskoja.Aloittaa tämänkertaisen blogitekstinsä hän.
Joka ikisessä omistamassani nokialaisessa on ollut kaiken näköistä pikkufeelua.
Siinä tamppoonin mallisessa kapineessa puheluun vastattiin automaattisesti, kun kannen avasi katsoakseen viittisikö soittajalle vastata. Siinä urheilujalkineen näköisessä heiteltävässä mallissa on niin jäykät näppäimet, että lihasvoima karttuu kun viestiä näpyttää. Siitä uudemmassa mallissa on mm. se päävalintanappula maaliman herkin ja törröttää uloimpana koko puhelimesta, niin että eräälläkin pyöräilyreissulla tuli sitten lähetettyä eräskin tekstiviesti vaimolle parikymmentä kertaa, kunnes hoksasin laittaa näppäinlukon viidelle sekunille. Mutta olihan siinä mallissa jotain hyvääkin, kuten KOMPASSI, PERSONAL TRAINER ja KALORILASKURI!!! Siis mitä vittua??!!??
Ja siinä... Äh eiköhän nämä riitä esimerkkitapauksiksi.
Voisivat nokialla keskittyä tekemään edes yhden puhelinmallin, joka toimisi järkevästi ja jossa olisi käytettävyys kunnossa, mutta ei. Joka viikko pitää olla uusi luuri ulkona, jossa on uutuutena entistä älyvapaampi ominaisuus.

Tästäpä pääsemmekin asiaan eli kehumaan uutta puhelintani.
Sony-Ericsson w880i Siinä missä ennen uuden luurin kommervenkkeihin totutteluun meni viikko (Niin, nokian mallista toiseen) Tämän logiikka on tehty ilmeisesti ihmisille, koska totuin luuriin päivässä.(En oo vieläkään avannut manuaalia.) Tää on ulkoisesti aika rapean uusmediauskottava ja jämäkät metallikuoret herättää luottamusta, että tää kestäis takuuajan jälkeenkin. Ei nitise ei. Näyttö on hyvä ja kamera keskinkertainen, mutta sillä nyt muutenkaan mitään tekis.
Musiikkisoitin kuulostaa näin ensituntumalta oikein hyvältä ja senkin softa on oikein looginen ja helppokäyttöinen. Musa löytyy niin esittäjien, levyjen kuin biisienkin mukaan etc.. Eli niinkuin pitääkin. Niin ja esimerkiksi volanappi löytyy luurin kyljestä, mikä on liikkuessa kätsä ominaisuus.
Mullahan on vaan näitä mäkkejä itellä, niin tietskari softaa ei oo tullut juurikaan testattua, se kun on vain PC:lle mutta mutta. Heitin usb-piuhan kiinni mäkbuukkiini ja luurihan pelmahti nätisti näkyviin. Kaikki musat, kuvat ja sen sellaset on kiltisti kansioissaan. (Puhelin myöskin lataa itteensä usbista.)
Sinne vaan kun nakkelee mjysiikit omiin kansioihinsa, niin walkman osasto tunnistaa ne automaattisesti levyinä ja niin pois päin.
Bluetoothiakin kokeilin ekaa kertaa elämässäni. Naps sinihammas päälle ja puhelin kysyy, että aletaanko tuota mäkkiä ja mäkki kysy saman homman. Pelottavan helppoa. Nyt ne on onnellisesti naimisissa. Paljon onnea! Toi Puhelin kaukosäätää mäkkiä, kuin... ööö... kaukosäädin. Hiirenä se on surkea, mutta esim. musiikkisoittimen kaukkarina ihan näpsäkkä. Ikinä en oo myöskään mitään nettiominaisuuksia sun muita saanut konffattua nokialaiseen. Tässä luurissa kokeilin, että mitäköhän tuostakin napista tapahtuu ja sitten olinkin jo tarkistamassa meilejäni.

Tää on nyt liian hyvää ollakseen totta. Toimiva puhelin!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit