Kuldyyr

Otsikon mukaista aktiviteettia on pukannu taajaan. Pari shouvia on jopa jäänyt mieleenkin.
Lauantaina fiilisteltiin vaimon kanssa Tijuana Taxi feat. M.A. Numminen, mi on Suomen paras "easy listening" bändi. ja genrensä mukaan harvoin sitä viihtyy konsertissa noin hyvin. Välillä dikkaili vaan soittajien ilmiömäisyyttä ja Rikun sovituksia, välillä taas nauraa vedet silmissä. Riku Niemi a.k.a bändin liideri, kun sattuu olemaan helvetin kova muusikko ja sovittaja, myös ihan hervoton koomikko! Mauri-Antero bonarina päälle, niin kyllä!
Viisi tähteä ja papukaijjamerkki.
*****+ (Polli)

Eilettäin taas kirmasimme musikaalien maailmaan. Tämä taisi olla elämäni ensimmäinen musikaalikokemukseni ja vielä henki pihisee. Menimme nimittäin savoy:hin tsekkaamaan laajalti hehkutettua nukkemusikaalia Avenue Q:ta.
Näyttelijät veti kyllä tosi hyvin ja idea että nuket ja näyttelijät jotka niitä käytti, olivat rehellisesti esillä, toimi mainiosti. Biisit olivat tuollaista peruskevyttä broadway huttua ja käsikirjoitus muuten... Noh kyllä siitä parit naurut irtosi. Vois kuvitella, että jos sä olisit keski-ikäinen perus jenkki, niin tuommoinen pikkutuhma iloittelu vois jotenkin kolahtaa enemmänkin. Yhteenvetona esityksestä voisi sanoa että: Vaimo nukahti.
Kolme tähteä. Ilmaislipuilla ei kehtaa marmattaa.
***

Kommentit

  1. Ja tännää mennää kahtoo No Means No:ta, enkä varmana nukahda kesken esityksen:) Raks raks!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit