Jalis sessiot-Rumpulointia

Jaliksen sessiot käynnistyivät, kuin porshe kesäpäivänä. Poimimme perjantaina pakettiautollisen tavaraa ympäri helsinkiä, eksyimme matkalla vallilan hypermarkettihelvettiin hankkimaan ruokaa sekä juomaa. Tai tytöt shoppailivat ja meitsi sääti banjistia sessioihin. Illansuussa saavutimme päämääräämme, eli saavuimme vihdoin kallvikin kämpille luonnonkauniin luonnon keskelle.

Ensimmäinen päivä meni lähinnä soitto & äänityskalustoa kasaillessa, hyökkäysakatauluja suunnitellessa sekä paskaa että viinaa jauhaessa.
Ainoastaan yksi jäi joukosta pois ja se oli oma studiomaskotti, mutta eipä midis. Mestoilla meitä oli vastassa hiiri, jonka ristimme sinkkubiisin päähenkilön mukaan Juhaniksi. Oikein söpö ja fiksun oloinen kaveri. Kerran se tavattiin hyppimästä pöydiltä, mutta senkin hän lopetti kertakäskystä.
Ruokaakin me tarjottiin. Hiirenloukusta käsin tosin, mutta fiksuna kaverina hän nautti vain juustosta.
Lauantaina läksimmä hakemaan lisää kalustoa, koskapa teutoonien postimyynnistä tilaamamme äänityskamat eivät koskaan saapuneet. Päivä menikin iloisesti kytkiessä ja konffaillessa, mutta lopulta ääni tuli läpi ja rumpuäänitykset rupesivat alkamaan. (Ah meitsi tykkä noista tuplakaksoituskertauksista) Muutama strateginen zipale purkkiintui, joten palkitsimme itsemme saunalla ja jallulla.

Sunnuntaina hakkasimme loput kannut nauhalle ja siirryimme kitaroihin, jotka nekin saatiin purkitettua maanantaihin mennessä.

Loppumaanantai menikin sitten ihmetellessä, että mitäs tehtäis kun pohjat ovat jo purkissa ja paikka on vuokrattu viikoksi. Päätimme pitää ns. luovan tauon.
Minä vähän editeeraan tässä loppuviikolla ja ensviikolla sit jatketaan.
Käyhän se näinkin. Vähän eri meininki, kun viime sessioissa.

(Edit:Eikäkö tiistainahan me saatiin kaikki kitarat valmiiksi, mitä mie sekoilen. Menee jotenkin päivät sekaisin vaihteeksi.)


Ohessa linkki Tyttölöitten omaan studioblogiin.

Kommentit

  1. Ei kai joku oikeesti joudu käyttämään Kajaanin pöytää??? Huh.

    VastaaPoista
  2. Kajaanin etuasteet kuulostaa ihkuilta. Eipä siitä muuta tarvitakkaan. Sitäpaitti porologo luo tunnelmaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit