Haluatko ostaa vokaalin?

No nyt on laulut laulettu. On tää nykyaika sitten vaan näppärätä kun äänityksiä varten tarvii lähinnä tilan, pari hassua mikkiä ja läppärin äänikortteineen. Siis noin niinku yksinkertaistettuna. Sit vielä ripaus ymmärtämystä äänitieteistä ja sammiollinen puhdasta neroutta, niin avot!
Niin niin ne laulut... Meinattiin mennä jo ihan oikeaan studioon lauleskelemaan, kun se on niin kätsyä, vaivatonta ja kallista, mutta ehei! Meikämanne soittikin Cleaning Womenin CW04:lle joka kuldyyrin suurena ystävänä auliisti luovutti clinus-tukikohtansa käyttöömme, mikä oli eksoottista. Planeetta Clinuksella kun tuntui nimitäin olevan lämpimilläänkin ihan helevetin kylymä keli. Mikit pydeen, kaulahuivi kaulaan, läppäri auki ja nerous yms. pöydälle ja eiku laalamaan.

Itse suorituksista ei oo oikein mitään kerrottavaa. Tytöt veti melkein kaikki biisit kerralla täydellisesti inessiiviin. Neljässätoista biisissä meni yhteensä noin kuusi tuntia. Not bääd!

Bassot rykäisee näillä näkymin sisään Pinjan pahempi puolisko, syystä että Pinjan käsi on vieläkin kipsissä ja miksausten olisi tarkoitus alkaa jo perjantaina.

Jotenkin tässä vaiheessa on muka huono omatunto kun on tehny asian hyväksi niin pikkuisen, tai siis noin niinku näennäisen näennäisesti. Mimmit on treenannu kuitenkin tollaset vaivaiset kymmenen vuotta ja mä oon esituottanut projektia hiljaa mielessäni kuusi. Tähän kun lisätään se aiemmin mainittu nerous, niin olisihan se nyt perkele, jo hommat menisi vielä tässä vaiheessa jotenkin sätämiseksi.

Perjantaina alkaa miksaukset ja dingelidongelointien, kuten banjon, hanurin, jousien, sekä pimpparaudan äänitykset. Teemme vuorotyötä kahdessa studiossa.

Kommentit

Suositut tekstit