torstaina, tammikuuta 25, 2007

Uus avuttomus

Onko tämä nykyajan kulutusdadaismi seurausta siitä, että pomot painottavat trendin mukaan alalla kuin alalla innovointia. Kokoajan pitäis keksiä uutta, eikä missään nimessä vain parantaa entistä, ehommiksi? Partakoneisiin lisää teriä ja vibraattoreita ja hammasharjoihin jos jonkinlaista harjasta ja rapsutinta. Puhelimiin pitää keksiä sitä mukaa uusia ominaisuuksia, kun entisistä aletaan saada jotain tolkkua. Ripsetkin laahaavat viiden vuoden sisällä maata ja suurin osa liikenneonnettomuuksista johtunee tulevaisuudessa siitä, että autoilijat häikäistyvät entistäkin kiiltävimmistä kuontaloista.

Kaupasta voi ostaa mm. valmiita popkorneja, paistettuja pekonisiivuja ja eilen törmäsimme vaimon kanssa kaupassa valmiiksi voideltuihin näkkileipiin!!!

Nostaisinkin esiin aina ajankohtaisen kysymyksen:
Mitä vittua???

2 kommenttia:

 1. Ters! Löysin plokisi kommentin kautta, joten tulin vastavierailulle.
  Syksyllä järkytyin pernaosastolla, kun näin "mikrovalmiita perunoita" muistaakseni Pirkka-tuotemerkin alla kilon tai parin pusseissa – siis kuoripottuja. Mulla ei ole mikroa – enkä ottaisi sitä luultavasti vastaan jos joku antaisi – joten jäi maistamatta. Vielä olen jaksanut keittää.
  Tuosta saisi hyvän skaban: uusavuttomin uutuustuote.

  VastaaPoista
 2. Joo toi on ihan huippu.
  Meidän marketista saa myöskin folioon käärittyjä uuniperunoita. Siis perunoita, jotka on kääritty folioon ja jotka myydään vittu uuniperunoina kovaan hintaan!

  VastaaPoista