Supastarailua


Sainpahan vihdoin skannattua henkilöäni koskettavan artikkelin viimevuoden viimeisestä ESA-lehdestä. Lehtihän on tätänykyä Oulunseudun johtava kulttuurilehti, Kaltion kastroitua itsensä.


________________________
Tämän innoittamana käväisin tsekkaamassa kaltion sivuilla, mitä lehdelle kuuluu ja voe elläimen käsi, kun taas on toimittajat innovoineet!!!

"Kaltion numero 6/2006 on julkaistu myös näköislehtenä webissä. Näköislehden lukeminen on mahdollista erityistä verkkoavainta käyttäen. Avain asetetaan tietokoneen usb-porttiin, ja lehti aukeaa luettavaksi suoraan ilman erillistä selaimen käynnistämistä ja osoitetietojen kirjoittamista. Lehti sulkeutuu, kun avain poistetaan. Ensimmäisellä käyttökerralla tietokoneeseen asennetaan pieni ohjelma, joka on mukana verkkoavaimella"

Melko vitun näppärätä. Uusin numero on julkaistu webissä, jonka lukeminen on mahdollista avaimella, eli siis tuolla usb tikulla jolla voi lehteä selailla ilman selainta. Netissä kuitenkin on oltava kun sisältö on siellä, mutta tokihan usb tikun räplääminen on kätevämpää kuin selaimen aukaiseminen.... AAAARGH!!!!!!!

Kommentit

  1. Siistiä olisi, jos paperilehden voisi lukea sivelemällä esimerkiksi jonkinlaista taikamaalia Hesarin päälle, jolloin Kaltiota ei tarvitsisi edes avata. Tai siis.

    Ei vaan eihän se olisi.

    VastaaPoista
  2. Semmoinen yksityiskohta tuli vielä mieleeni, että tuo selaimeton verkkojulkaisu usb-dongelihan tulee sen paperiversion mukana, jota ei täten tarvita...


    Jamalation! Kyseessähän lienee jonkin sortin post-jotain taidepläjäys!!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit