Halvalla lähtee

Tuli tuossa puhelu kaverilta joka soitti kertoen, että he, eli Kometa pääsi 20.4 lämmittelemään No Means No:ta, tuota Kanadan lahjaa älykköpunkille, nosturiin.

Kysyn että paljonko pitää maksaa että pääsen miksaamaan? Ei kuulemma maksa mitään ja vaimonkin saan ottaa mukaani. Siitäkös vaimo ilostui ihan saatanasti! (etkö ilostunutkin?) Jos laulu ja soitinyhtye ei ole entuudestaan tuttu, niin hop & kipin kapin mjysiikkikaubaan, elikkäs wreckastawiin!

------------------------------------------------------------------------------------

Huomenna lauantaina menen äänitarkkailemaan Lemonatorin musiikkiesitystä virgin oil soittojuottolaan. Haastankin täten kaikki paikalle eksyneet (suosittelen, hieno livebändi.) blogistanian kansalaiset ja kansalaismieliset joko taputtamaan olalle sitä kaljua korskeaa karjua siellä mikserin takana, tai vaihtoehtoisesti tarjoamaan hänelle (minulle) vapaavalintaisen juoman.
Sekin on vaihtoehto että tulette pyytämään, josko soittaisin "jotain kunnon musaa" tai kysytte että: "mitä tapahtuu jos väännän tästä nappulasta?" Mutta silloin voi reaktioni olla veikeä.

Loppuun vielä humoristinen anekdootti, mikä tapahtui eräälle valo-ihmiselle.

Juu. Oliskohan ollu kajaani tms: -"Hei deejii, voikko laittaa Dj Boboa?" -"En ole deejii, olen valomies." -"No laita sitte Ramstainia siitä vehkeestä!" -"Tämä on valotiski." -"Ekkö oikiasti laita Ramstainia?!!" -"Tämä on oikiasti valotiski." -"Laita sitte vaikka Apulantaa!!!!!" -"Tämä on edelleen valotiski, eikä tästä soi musiikki vaikka kuinka haluais, enkä minä ole täällä sitä soittamassa." -"Mulukku deejii."

Joskus vois vetää kollegoiden kanssa keskellä virka-aikaa kauheet perseet ja lähtä häiritteen ihmisiä niitten työpaikoille.

Kommentit

  1. Ilostuin kamalasti tiedosta, että No Means No tulee Nosturiin ja pääsen pitkästä aikaa heidän keikalleen! On muuten helevetin hyvä bändi. On se hyvä, että sinäkin ukkoseni olet alkanut ymmärtämään oikean mussiikin päälle:).
    Ihanainen vaimosi:)

    VastaaPoista
  2. minä rakastan sinnuu! Edelleen ihanainen vaimosi:)

    VastaaPoista
  3. Kyl mää pikkuhiljaa opin.
    Milloinkahan tulee aika, että
    sää et ala hakata päätäs seinään
    ja puhumaan kielillä, kun
    minä puolestani yritän kuunnella rakkaita freejazz levyjäni? :D

    Minä muuten rakastan sua takaisin!

    VastaaPoista
  4. Tarina on komia ja huipennus hieno: "Mulukku deejii".
    No Means No:sta tunnen lähinnä levynkansia, niitä on Tampereella Vapriikin Covers-näyttelyssä… mutta yhtälö Kanada+älykköpunk voisi kiinnostaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit