maanantaina, marraskuuta 06, 2006

Onka mupavaa

Olipahan jotenkin ihan älyttömän kiva sunnuntai eilettäin. Lähdimme vaimon kanssa jo hyvissä ajoin liikkeelle (jo ennen kahta!) ostamaan lippuja Sirkus Finlandiaan. Vaan luukut eivät auenneet meille, koskapa lippuja myytiin ovelta vasta kahta tuntia ennen vetoa. Noh eipä siinä mitään, päätimme käyttää ajan hyödyksemme ja käydä tällä välin syömässä. Eihän siitäkään mitään tullut, vaan eksyimme kampin anttilaan penkomaan lautapelikasaa.
Sieltä löysimme iloksemme kauan kaipaamamme, mutta rahapulissa hankkimatta jääneen blocus pelin, joka oli tarjouksessa vaivaiset 27€ukkoa. Elikkäs saippuamaisen halpa!
Noh kulutettuamme, palasimme takaisin sirkukselle, jossa saimme luettavaksemme lapun, että lipunmyynnin aloitus viivästyy vielä puoli tuntia. Melkein vitutti, mutta ei ihan.
Luukulla oli hassua, kun minulla sattui olemaan neljä ylimääräistä lipuketta, joilla sirkusliput sai lunastettua 12 euroon ja ajattelin tyrkyttää niitä kanssa jonottajille, niin sain osakseni vain epäluuloista kyräilyä. Noh minähän en pienestä lannistu, vaan julistin kaikille että "Ihan ilimaseksi saatte ja täysin pyyteettä" Niin sen verran jaloutta heistä löytyi, ettei roskiin tarvinnu läpysköitä heittää. Taisivat lopulta kiittääkin.

Sirkus esitys itsessään oli mahottoman mukava. Ei mikään ihan mielettömän päräyttävä, mutta mukava. Kerrankin teltallinen ihmisiä koossa ja kaikilla on vilpittömän kivaa ilman jeesusta!

Pellejen, trapetsi-ihmisten, merileijonien ja sen sellaisten jälkeen ulkona järjestettiin vuoden vimpan esityksen ja sirkuksen 30v synttärien kunniaksi ilotulitus, joka oli pähee. Semminkin kun tähdättiin oikein ja päädyttiin ihan laukaisupaikan viereen pällistelemään.

Kotona juotiin kuumaa kaakauta, syötiin marenkeja ja pelattiin lautapeliä.

Läl läl lää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti