Gaykka

Huh. Hyvinhän se meni. Keikka nimittäin.
Oli ihan pirun hauskaa soittaa taas pitkästä aikaa livesettiä , semminkin kun olin saanut tehtyä uutta materiaalia, joka tuntui uppoavan kansaan hään (häkä, häkän,häh?) lailla.
Illan toinen esiintyjä ACCU täytti kans tanssilattian tehokkaasti. Oli hauska nähdä, kuinka pojat vedättivät jengiä alun discoilun siivellä tanssimaan loppukeikasta puhdasta psyketransea :D

Sitten sitä ruikutus osastoa. Mikä vitun asennevamma stocholm discon henkilökunnalla oikein on?
Jos paikkaan on buukattu klubi, bändit ja DJ:t niin miten ravintolapäällikkö kehtaa tulla illan aikana sanomaan järkkäreille, että liven täytyy olla soitettuna klo 23:00 mennessä, jotta talon oma DJ voi soittaa housea kermaperseille?
No me esiintyjäthän ei moista oltu kuulevinnammekaan. Mä aloitin yhdeltätoista ja accu sen jälkeen. Ja se sama kusipää oli käyny sanomassa järjestäjälle accun soittaessa, että ne sais soittaa vain 20min. Siis tupa oli täynnä, tanssilattia ihan tukossa ja jengi veti onnellisena viinaa kaksinkäsin. Joten mikä oli ongelmana???

Toinen asennevamma liitty bändien kohteluun. Artistit tultiin heittään vittuun bäkkäriltä heti keikkojen jälkeen. Tosi nastaa lähtä soittokamojen ja talvitakkien kanssa kiitään. Respektiä vaan vitusti henkilökunnalle. Tuli mieleen se ketosen ja myllyrinteen sketsi.
"Painuppa poika vittuun, kun setä rupeaa tekemään työlläs nyt rahaa"

Niin ja nimilistat oli omavaltaisesti, kenellekkään ilmoittamatta nakattu tyynesti roskiin. Jäi monta kaveria nuolemaan näppejään. Kiitti siitäkin.

Jos tulis normaalisti käytyä moisessa pintaliitopaikassa, niin viimeistään nyt pukkais boikottia.

Kommentit

  1. Lainaus järjestäjän avautumisesta:

    "...siihen asti odottelua kunnes mies soittaa, että kamat pitää saada nyt lavalta pois... ei ollut kukaan kertonut perjantaina. menee 10 min soitto uustaan, noniin accun kamat on siirretty valvomattomaan parkkihalliin ja kuulin myöhemmin myös ulkopuolinen pa (tosi halpa seki) oli myös siirretty sinne.

    Aika reilua paiskoa toisten työkalut pihalle, ihan vittumaisuuttaan.

    VastaaPoista
  2. Ammattitasoista meinikiä. Mulle tulee taas mieleen nää "artistimaksaa" ja Rauskin ja Naukkis jutut... ei ole vissiin kaukana tosielämästä. :P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit