torstaina, lokakuuta 26, 2006

Tutkivaa zurnalismia


Justsopivastista tuli bongattua oheinen juttu seitkeetluvun hotimmasta muotihuumeesta
aku-akusta.
Noh minähän linkitin kuvan vailla häpyä välittömästi stealthille, jossa ihmiset kiinnostuivat aiheesta kovalti. Ei tosin päänsäsekoittamismielessä, vaan jutun juurista.
Yhdessä olemme ihmetelleet, että mistäköhän julkaisusta mahtaa olla kyse. Esiin ovat nousseet mm. sellaiset aviisit kuin:
-Pahkasika
-Alibi
-Ratto
-Hymy

Kyseistä toimittajaa on kanssa jäljestetty ja nyt jäljet katkesivat seinään:

Nimimerkki Tommy Deks ansiokkaasti selvitti seuraavaa:

"Menin eilen tässä niinkin pitkälle, että otin yhteyttä tuohon Seppo Niemelään, sama heppu joka työskentelee ohjelmajohtajana Oikeusministeriössä ja toimi vuosina 70-71 Ylioppilas-lehden päätoimittajana. Kun kysyin artikkelista, hän sanoi muistavansa hänelle kerrotun, että 70 -luvulla joku kirjoitti Seppo Niemelä -nimellä tai nimimerkillä artikkeleita "joihinkin, aika epäilyttäviinkin lehtiin". Hänen, siis OM:n Niemelän, artikkelit sen sijaan "ovat valitettavasti koko elämän ajan olleet aika kuivaa asiaproosaa". Taisto Koskela oli hänelle täysin tuntematon nimi. "

Joten apujanne tarvitaan (siis ei vältsiin niitä lehtiä, mikäli ko. artikkeli ei niistä löydy.)
Löytyykö keltään vastauksia kysymyksiin???
Jääkö tämä enigma vaivaamaan lukemattomia mieliä lopun eloa? (joka ei tosin ole pitkä, mikäli niihin jehoviin on uskominen ja miksi he valehtelisivat?)
Kuka, mitä, sekä häh?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti