Kielipoliisin kuolema

Miten muodostaa lauseen hän kirjoittaessaan saadaksen itsensä ilmaistuksi lauseensamuodostettaessaan? Ja kuka on tehnyt oikolukeakseen?
kirjan?

- Tarkkaile meneekö kertomuksesi työurasi loistokkaimmasta hetkestä yhtä kiinnostavaa hänen kuuroille korvilleen kuin radion merisää-ennuste. Narsistiset keekoilijat kannattaa vaihtaa ennen kuin peli ehtii kunnolla alkaa!

- Jos kundi ei ensimmäisillä treffeillä maksa ravintolalaskuasi, niin voit saman tien unohtaa hänet. Ainoa anteeksiannettava tekijä on kundin rehellisesti myöntämä rahapula, joka saa hyväkysyttävästi johtua vain tiukasta opiskelijabudjetista (olettaen tulevaisuuden näyttävän paremmalta), kundin lahjoitettua juuri koko omaisuutensa Etiopian nälkäänäkeville tai varastetun automaattikortin avulla tyhjennetystä tilistä (eikö hänellä ole kavereita?).

- Autollaan turhaan kiihdyttelevillä ja kaahailevilla kundeilla on ongelmia ja purkavat sitä kaahailun kautta

– YÖK!
ONGELMA: Himoilevan ravintolaillan jälkeen tyyppi ei herutakaan. RATKAISU : Näitäkin ikävä kyllä joutuu kokemaan. Turha nyt pihtaavaa miestä on kestettävä aamuun asti, joten kerro hänelle unohtaneesi, että isoäitisi tulee heti aamusta kylään ja hän ymmärtää lähteä. Tässä vaiheessa olet jo tilannut taksin. Ei pidä antaa ymmärtää jos ei ymmärrä antaa! Senhän tietää tytötkin.

Ja mä kun olen aina pitänyt Viiviä kohtalaisen harmittomana, semisöpönä juontajana.
AAAAAAAAAAARRRRRGGGGGGHHHHHH!!!!!

Kommentit

  1. Siis auts... Kirija ei tuu kuuluun mun TOP-10 ostoslistalle...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit