Fast Low-latency Access with Seamless Handoff Orthogonal Frequency Division Multiplexing

Ihmetyttää tämä maailma taas vaihteeksi. Ensinnäkin semmonen on kummallista, että kun imavirtaukset pyörii silleen jänskästi, että meteorologi joutuu tuumaamaan että matalapainetta pukkaa, niin ihminen väsyy. Mitä se semmoinen on?

Toisekseen, ehdin jo ilahtua kun uutisissa kerrottiin että Suomeen on rakenteilla koko maan kattava langaton verkko. Nythän voin surffailla läppärilläni vaikka pyöräillessäni jos niikseen, tahi tempaista tulevaisuudessa wlan puheluita ilimatteeksi.
Ja paskat. Tietenkin digitan ihmiset suuressa viisaudessaan toteuttaa verkon wlanin sijaan
Fast Low-latency Access with Seamless Handoff Orthogonal Frequency Division Multiplexing- tekniikalla. (Kavereiden kesken flash-ofdm)
Onhan se halpa toteuttaa ja kaikkee, (tai anakin ne niin väittävät.) mutta
lainatakseni tietoviikkoa:
"Tekniikan harvinaisuus maailmalla on herättänyt kysymyksiä päätelaitteiden saatavuudesta. Vuosi sitten tietoliikennejätti Qualcomm osti flash-ofdm-tekniikan isän Flarionin ja epäilyjen mukaan jättiläinen markkinoi mieluummin omaa cdma-tekniikkaansa, jolloin flash-ofdm jää lapsipuolen asemaan."

Jep jep.
Perus Suomimeininkiä nykäistä newöhöörd tekniikalla maanlaajuinen verkko pydeen semminkin, kun nykyään wlan on tungettu jo kohta villasukkiinkin! Ja kansalainen maksaa... kahdesti.

Kommentit

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit