Jari hei!

Mitä se Jari Isometsä oikein ruikuttaa eronsa tuskan parahduksista ja kaipuunsa paskan turahduksista (halpa, myönetään) Ja eiköhän sitä menetettyä urheilu-uraa ole jo itketty tarpeeksi. Olisko elämäsi jotenkin onnellisempi, mikäli olisit saanut lopettaa huipulla, ilman doupingkäryn häpeänuraa ristissä kunnian latujesi poikki.

Paska ammatti. Kaikkesi annat terveyttä myöten, eikä se riitä vielä mihinkään. Jos kunnialla urakasta selviät, niin saat tontin ja edustustehtäviä puoleksi vuodeksi.
Ok. akka lähti ja viina maistuu, muttapa eipä hätää. Ihmisen tuskasta ja alhon laaksosta sitä ollaan ennenkin tässä maassa polkaistu!
Minulle suuruutesi avautui vasta dopingkärysi myötä. Ennen sitä olit vain yksi huippu-urheilija muiden joukossa.

Nyt teet niin, että suljet puhelimesi ja vedät verhot eteen, ettei paparatsit häirihe, korkkaat sen viimeisen kossupullon ja luet testamenttisi. Siitä revit saatanallisen vimman ja tulet kuukauden päästä ulos pirtistäsi, kirja kainalossa ja loistat voittajan hymyä!


"Kauan sitten, kun pienenä poikana Tervanevalle ensimmäisen kerran jalkani upotin, alkoi elämässäni suuri seikkailu, josta tuli loputon tuska. Vajosin ja nousin, yhä uudestaan ja uudestaan. Tuhannet litrat hikeä ja kyyneleitä saivat nyt surun sävyt. Sieltä ammensin myös vahvuuden, jonka avulla selviän tästäkin vastoinkäymisestä.
Vielä kerran korviini kantautuu tuon hiljaisen Tervanevan mystinen kutsu. Nöyränä, kiitollisena ja yksinäisenä vaellan sinne nyt vastatuulessa viimeisen kerran takaisin, polvistun, myönnän tappioni ja pyydän sielulleni rauhaa.
"

Nerokasta!

Kommentit

 1. Terve! Hyvä postaus tuo "jari hei" =)
  Kyselit Sonic Pumpista ja paikan fiiliksestä; Tosiaan ääniteltiin alkukesästä tulevalle April-levylle rummut & bassot Sonicilla, lisäksi suurin osa lauluraidoista purkitettiin siellä. Puitteet ovat kunnossa ja muutenkin rento meininki, toimiva studio!! Lisäplussaa saunasta =)

  VastaaPoista
 2. Kiitti infosta. Pitänee tyypata. Se kun olis tuossa sopivan lähelläkin :)

  VastaaPoista
 3. Olisko nyt menny ex-hiihtäjät sekaisin. Myllylä se tuon testamentin esitti plus on vietelly viime aikoina railakasta perhe-elämää.

  VastaaPoista
 4. Ai olisko? No tietenkin olis!
  Täten pyhästi lupaan ja vannon pidättyväni mistään urheiluaiheisesta kommentoinnista kun en asiasta kuitenkan mitään tiedä...


  ...Toistaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Ellei tää ollu joku läppä ni mä ainaki pahastuisin tästä sekaannuksesta kuvia myöten. Puhut jari isometsästä kuvineen mutta kumminki tarkoitat mikä myllylää... HUoh

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit