Loonie Tuunaus

Minä kun rakastan vaimoani valtavan paljon, niin pyynnöstänsä rakensin hälle pyörän.
Tai siis kun hän olisi halunnut kovasti jotain superpäheetä kruiseria ja sellaisethan tuppaavat
maksamaan pitkän pennin, niin päätin tehdä moisen ite. Ja kun itte tekee, niin saa sellaisen kuin haluaa. (Tai sellaisen, ku sattuu tulemaan.)

Projektin pohjaksi löysin kirpparilta vanhan klassisen Tunturi-Vip poikien pyörän, jonka vekkuli muotoilu oli just mitä etittiin.
Sitten me pantiin pyörä osiksi ja suunnattiin kaapelitehtaalle Nordic Domeen hankkimaan välttämättömiä lisävarusteita, jotta mankelista tulisi ajokelpoinen ja projekti saisi hahmon. Sieltä mukaan tarttuivat luonnollisesti koko projektin kantavana ideana ollut Banaani satula sissybareineen, (jota mahdollisesti upkreidataan tulevaisuudessa selkänojalla,) sekä chopper tyyppinen tanko.


Seuraavana to-do listalla onkin pyörän totaalinen purku ja maalaus. Se minkalainen maalista loppujen lopuksi tulee on vielä auki, mutta mielessä on siintänyt metsänvihreä discoglitter meininki. Tai sitten pinkki pitsikuvioitu hörhelö. Noh Heidi päättää sen loppupeleissä itse.

Ehkä kehiin tulee vielä jotain spessu lokaria etc. kivaa, mutta renkaat nyt ainakin pitää uusia. Leveetä nakkia taakse ja kapeempaa eteen sano!

Elektran Hello Kitty kuvioinen nakitus olis aika rouhee. Samoin kuin oldschool käpyjousitus eteen. Kahtellaan mihin homma etenee.

Kommentit

Suositut tekstit