Euroviisut...

Paljastuivatkin sitten yllättävän vakavaksi asiaksi nämä campviihteen karkelot.
Aina pidetään kovaa tohinaa euroviisuedustajasta, vaikka kaikki tietävät kuitenkin aina tasan tarkkaan, ettei pieni maamme tule kumminkaan pärjäämään noissa populaaripastissi kisoissa,
ja syyhän siihen on jokavuosi ollut se, että me finskit kun vedetään hommat aina niin överiksi, silleen tahattomasti, hyvää tarkoittaen. ( Tjeu:Jasmine-Niin kaunis on taivas.)

Mutta kah. Kun kerrankin lauteille päästetään mukaeurooppalaisen salonkikelpoisen hellanlettas laulajattaren sijaan, kunnon Suomalainen perus-äijä, joka on vuosikausia hakannu päätään seinään häpeilemättä omaa juttuaan ja joka vetää homman täysillä kotiin, niin kummasti alkaa tulla tulosta.
Perkele!
Suomi siis voitti vihdoinkin ja Lordi siinä sivussa. Luulis levyn breikkaavan kansainvälisesti viimeistään nyt. Jos ei muuten, niin levy-yhtiön ainakin luulis saavan masinoitua markkinakoneistonsa laukkaan. Mutta suurin voittaja lienee kuitenkin jälleen kerran iltapäivälehdistö. Ensin panetellaan ja paheksutaan saatananpalvojahirviöiden osallistumista ja ihmetellään moista moraalinrappeumaa ja tapainturmellusta monta viikkoa, mutta kappas kun
poika tulikin kotiin, niin Lordin pojat ovatkin yht´äkkiä vekkuleita velikultia ja kaiken kaikkiaan... Niin, pojat on poikia. älkää nyt viittikö hurkastella, kristillinen sanoma jne.
Ja tätä on nyt jatkunut kolmatta päivää. Itsekkin tuli luettua toinen näistä lehdistä, kun vaimo toi sellaisen kotiin ja täytyy vain kunnioittaa sitä journalistista työtä, millä sinäänsä kiinnostavasta Lordista oli revitty 22sivun liite täyteen Lordi juttuja mm. Lordin koirastakin oli oma juttunsa missä hän ulkoilee! Puhumattakaan kaikista Lordi pikkujutuista itse lehdessä. Jopa urheilusivuilla oli puolen sivun juttu aiheesta, miten Suomalaiset futaajat diggailee Lordin voittoa. Päheetä!!!

Ja mitäkös sitten tapahtuu? Noh. Mies maskin takana, eli Tomi Putaansuu vetosi mediaan, jotta jättäisivät hänet yksityishenkilönä rauhaan, mikä on mielestäni ihan ok. Käsittääkseni vapaapainijoitakaan ei liiemmin paparazioida maitokaupassa käydessään. Tai Miehen omin sanoin: "Eihän sekään olisi kivaa, jos joulupukki ottaisi pois naamarinsa ja kertoisi olevansa isäsi." Mikä käy järkeen, mitä nyt rinnastus kollektiiviseen isähahmoon vähän kalskahtaa.
Siitä asti sitten vain venailin, että kuka ehtii ensiksi ja aivan oikein ennakkosuosikkini
Seitsemän Päivää päihitti jälleen kilpailijansa teleobjektiivin mitalla!
Hauskinta mielestäni koko jutussa on kuitenkin se, miten kansa on paljastuksesta raivoissaan!
Lukemattomat (heh.) ihmiset ovat peruneet tilauksensa, Seiskan nettipalvelimet ovat tukossa agressiivisesta spammauksesta ja tähän mennessä yli 180 000 ihmistä on allekirjoittanut netissä adressin jossa jotenkin boikotoidaan seiskaa, tai otetaan kantaa median vastuuseen, tai jotain. Ei sen nyt niin väliä. Pointti on se, että meitä kansakuntana on vähän vitun verisesti loukattu ja vaadimme hyvitystä! Jos niinä samalla saadaan joku roti keltaiselle lehdistölle, niin bueno!
Oli miten oli. Varmaa on se, että Lordista kuullaan vielä, Seiska ei takuulla mene konkurssiin ja Euroviisut järjestetään ensivuonna Suomessa.
Toistan:Euroviisut järjestetään ensivuonna Suomessa.


Ohessa vielä kaikille faneille, Seitsemän Päivää lehden päätoimittaja-
Eeva-Helena Jokitaipaleen ihailijakuva.Kommentit

Suositut tekstit