keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006

We Put Cow In Moscow!!!Kometan poijjaat pyysivät mukaansa keikkareissulle Moskovaan, mikä sopi minulle mainiosti.
Viimekerrasta tuohon ihmekaupunkiin olikin jo kulunut tovi ja muistot tuolta reissusta maukkaat, mutta haalenneet. Sakki tuolla reissulla koostui siis kometan, sekä Cleaning Womenin pojista, mikä käytännössä on siis sama asia, mutta kometan basisti on kleanereiden miksaaja ja lisäksi risto soittaa kleanereissa pesusoikkobanjokitaratsydeemiä. Niin ja allekirjoittanut siis miksaa Kometaa. Mmkay?
Junamatka Mosikseen (Jep, keksin lempparin ihan itte.) meni oikein mainiosti ruski standardia ja blinejä ravintolavaunussa maistellessa. Leidenin Hannukin oli sattunut samaan junaan ja siinä me sitten miehissä iloisesti heiluttiin.


Venäjän rajalla tullimies suostui luovuttamaan passimme levyä vastaan. Reilu diili.

Hotellimme oli aika päräyttävä pytinki. Se oli yksi seitsemästä "Stalinin hampaista"
Eli jäbä oli aikoinaan rakennuttanut tollasia ympäri Moskovaa ihan huolella.
Noh, toiset ostelee urheiluautoja ja toiset jatkaa munaansa sit vähän suureellisemmin.
Mun huone oli "vain" 18. kerroksessa, mutta kyllä sieltäkin näki aika kauas.
Turistikäveleslelyn pystyi lähialueella hoitamaan pelotta eksymisestä. Hotellinhuipun tähti näkyi nääs melkoisen kauas. Talkin´bout maamerkki!Keikkapaikkana toimi Ikra. (Suom. Kaviaari.) Bränikkä klubikompleksi jonka sisustuksesta tuli ensimmäisenä mieleen, että Sakke Järvenpää ja Sedu Koskinen olis vetäneet snadit överit panneet haisemaan. Kultaklumeruulikehyksissä sateenkaarenvärisiä karvaturkkeja etc. vain traktori katossa puuttui. Paloviranomaisen helvetti siis. Paikassa oli kolme eri baaria ja kaks eri esiintymislavaa ja itseasiassa ihan hyvä tunnelma. (ja ilmaista kaljaa ;)
Etukäteen paikalla kehuttiin olevan ihka uusi EV:n Linearray PA.
Olihan se EV:tä ok mutta ei se, että pannaan kaks kommuutia kyljellään päällekkäin, Linearrayta vielä tee. Kamoissa oli ihan ok basso ja diskanttipuoli. Keskialue olikin sitten prosessoitu kokonaan helvettiin, eikä prosessoreihin pässyt käsiksi millään. Noh, mutta pääasia että porukka voi keskustella popin soidessa!???
Talon äänimies oli osastoa: "How many microphone stands you need?"
Ja eiku tehtaan paketteja aukomaan. Mikkipiuhoja löytyi just, eikä melkein tarvittavasti. Onneksi yksikään ei ollu rikki. Kompurat oli kytketty tosi tehokkaasti ristiin siten, että signaali katkesi, kun kanavaan tökkäs. Kaikulaite: On se tossa ja lähtee siitä piuhatkin, mut minne. "ai dont knou."
Delay: Ei tuu ku vasemmalta. Poika kytkee... Ei tuu ku vasemmalta.Ei tuu ku vasemmalta. Poika kytkee... Ei tuu ku vasemmalta jne. jne. jne... Delay sekin tavallaan.
Mikit: Noh onneksi meil oli omiakin mukana.
Jengi: Kohtalaisesti.
Tunnelma:Katossa!!!


Shoppaillakin ehdin. Löysin vaimolleni aikasta siistin kaulakorun ja rintakorun joka oli tehty MAMMUUTIN LUUSTA!!! Kelatkaa ny! 1,6miljoonaa-10 000 vuotta vanhaa luuta!
Vaatteitakin yritin katsella, mutta koskapa en halua itse näyttää taksikuskilta, enkä halua vaimoni näyttävän venäläiseltä "äkkiä naimisiin" naikkoselta jätin ne laivastonsiniset dolce & cabbanan nahkapaikoilla somistetut slipoverit ja karvakaulustetut pinkit naisten nahkatakit kiltisti hyllyyn.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti