vesinokkaeläimet on kuumottavia!!!


Mitä noi vesinokkaeläimet (Ornithorhynchus anatinus) oikein luulee olevansa???

Häntä muistuttaa majavaa, lattea ruumis saukkoa, poskipussit hamsteria, erittäin voimakaslihaksiset etujalat leijonaa, turkki voisi olla lainassa nisäkkäältä, mutta koiraiden takajalkojen myrkkykannukset tuovat mieleen käärmeen. Varpaiden välinen räpylätyppinen ratkaisu on niinkuin sammakolla ja nokka pöllitty ankalta.Nokan yläosa sisältää herkkiä, sähköisiä hermosensoreja, jotka aistivat vesiympäristön tapahtumat paljon herkemmin, kuin mihin tavanomaisemmilla aisteilla pääsisi. Vesinokkaeläin munii kuin lintu, matelija tai dino ja hoitaa pienokaisiaan kuin kissa, ui kuin kala ja kaivaa räpylänsä piilotettuaan kuin myyrä.

Ei noi oo tältä planeetalta. Mä luulenkin, että kun alienit tuli tänne häsläämään ekaa kertaa,
niin ne kehittivät hätäpäissään tollasen harhautuksen tutkijoille, jotta ne sais puuhastella rauhassa. Se vaan meni niin yli, ettei se oikein toiminu, kun tutkijat luovutti moisen härpättimen edessä hyvin nopeasti ja hautasivat koko elikon vähin äänin, etteivät joutuis nolatuiksi. "ne on tollasii omituisii otuksii, eikä kovinkaan mielenkiintoisia. Ihan paska oikku." Sanoivat he.

Siitäpä viisastuneina alienit kehittivät meille ihmeteltäväksi jumalan.
Mut se on jo toisen topikin heiniä.

Pruuv mii wrong!!!

Ps: Noilla paskiaisilla on vielä kaikenlisäksi KYMMENEN sukupuolikromosomia, siinä missä ihmiselle riittää pari hassua. Jotkut niistä viittaa nisäkkääseen ja toiset lintuihin.

Kommentit

Suositut tekstit