Keikkapäiväkirjan päivitysrumbasambachachacha

Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin.
Vaikka Liberte nyt kuopattiin ja ylösnousemuksesta ei ole vielä tarkempaa tietoa, niin kallion yö-elämän ja elävänmusiikin pelastukseksi hämeentielle avattiin loppuvuodesta ravintola 6.linja
Paikka vetää populaa reilun parisataa, puitteet on tyylikkäät eikä häiriköiviä/iintyviä naapureita ole mailla halmeilla. Valoihin ja äänentoistoon on panostettu niinkuin pitää ja mikä parasta, lava on kerrankin tarpeeksi suuri isommankin bändin veivata.

Hidrianpoikain klubi "Lé absinthe de hidria" tai jotain sinne päin, siirtyi Liberten mentyä edes, kuudenteen. Uuden mestan ekalle klubillehan kelpaa vain parhaat esiintyjät, joten lavalle kipusivat Hidria Spacefolk sekä German Elektroniks.
Oltiin sovittu "hinttareiden" kaa, että mä soitan ekka settini, riku tulee loppupuolella veivaan kitaraa ja T-Mu tulee hakkaan kannuja päälle vipaan biisiin, jonka aikana loppu bändi valuu lavalle ja antaa palaa. Smoothi vaihto jamitushengessä siis. Noh suurin osa "vitun hipeistä" jäi varmaan takahuoneessa suustaan kiinni tötteröön tai jotain, kun tulivat paikalle vähän niinku viimesellä iskulla, mutta jotenkin homma saatiin kuitenkin putoomaan jaloilleen. Tuskin yleisössä kukaan mitään fibaa vaihdosta löysi. Lystiä!


seuraavaa keikkaa pukkas jo viikon päästä, yllättäen German Elektroniksin kera ja paikkakin
vanha tuttu 6. linja :) Muodikkaat.net :in 1v synttäreillä. Muuten simppelistä hommasta teki haastavan sellainen pieni muotoseikka, että olin tullut joskus uhonneeksi illan järjestäneelle Alelle, että mun molempien koneproggisten, siis German Elektroniksin ja Possible Applen yhteiskeikka vois muodostua aikamoiseksi pläjäykseksi ja Alen tullessa vaatimaan vastinetta lupauksilleni ei kiemurtelu paljon auttanut. Soitin keikkkani piste. En osaa yhtään sanoo miten se meni. Oli jotenkin hektiset tunnelmat, mutta kai jengi diggas kun kerta kehuivat ja kaikkee.


Jouluna oli kystä kyllin ja mikäs sen parempi tapa
sulattaa kinkkua, kuin mennä reggae orientoituneeseen ravinteliin soittamaan freetä?
Ei mikään? Sitähän mekin!
Joulupäivänä kamat pystyyn Never Grow Old:in nurkkaan ja nätisti tapailemaan "Girl From Ipanema"
nimistä ikivihreää. Häneksihän se meni ennenkuin kotva oli kulunut, mutta jumalauta että oli hauskaa!
Ja niin tuntui olevan ihmisilläkin. on aina eri kiva soittaa kun jengi on tullu kuuntelemaan ja reagoi suoraan musiikkiin.
Tilakin toimi mainiosti. Just sopivan intiimi tunnelma meikäläisille ja akustiikka yllätti todella positiivisesti. Tuollaiseen suht akustiseen menoon just mainiot soundit. Onneksi keikka tuli nauhalle, jonka vois ehkä jopa mahdollisesti panna jossain vaiheessa netitse jakohon.
Ps: Jos Ouluun tahdot sä mennä nyt, niin Nevarin tiskillä josta löytyy muunmuassa erinomainen olutvalikoima, kannattaa ehdottomasti tilata lasillinen kookosrommia. Monet ovat yrittäneet kieltäytyä tuosta herkusta vedoten joko siihen, etteivät pidä joko kookoksesta tahi rommista,
mutta kerran maistettuaan ovat jääneet pahan kerran koukkuun, myyneet omaisuutensa, eronneet kirkosta ja ruvenneet kokopäiväisiksi kookosrommijuopoiksi.
Sinua on varoitettu!

Kommentit

 1. "Noh suurin osa "vitun hipeistä" jäi varmaan takahuoneessa suustaan kiinni tötteröön tai jotain, kun tulivat paikalle vähän niinku viimesellä iskulla,"

  Kyllä nyt pannaan hippejä halvalla.
  ...Sitäpaitsi mistä siitä sun raksutus/naksutus/bensa/muffinssi-musasta tietää mikä isku on toiseksi viimeinen eli se jolloin piti tulla stagelle??? ;D

  (sori jos tuli kommenttia vanhaan juttuun, mutta kun kerran sattu kohalle)

  -W.

  VastaaPoista
 2. Selittelyn makua, selittelyn makua :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit