studio To Go

Kylläpä hymyilyttää :D

Aloitin harrasteeni elektronisen musiikin saralla nuorna poikana Amiga 500 kompuutterilla ja OctaMed träkkerillä. No nälkähän kasvoi syödessä ja nurkat alko täyttymään samplereista, ana sekä digitaali syntikoista yms. kaikenmaaliman soundihirvityksistä, puhumattakaan siitä käärmeenpesästä jonka kaikki audio, midi ja CV piuhat muodostivat. (Ihme juttu muuten että, sain silti hoideltua tyttöjäkin luokseni toisinaan! :)

Keikallekkin piti lähtä pakettiautolla, jotta sai kaiki tarpeelliset hilavitkuttimet ja namiskuukkelipelittimet mukaan. Ja kysehän oli siis tuolloinkin omista SOOLO projekteistani!
Eli meikäläisen kamatyksin veivät tuollasen perus rokkibändillisen verran tilaa. Kumma juttu
kun mua ei noihin aikoihin hirveesti kinuttu mukaan muihin bändeihin soittamaan.


Jo tuolloin unelmoin (yleensä just roudaustilanteessa.) hieman kompaktimmasta paketista ja arvatkaas mitä! Nyt se on totta.
Meikäläisen nykyinen setappi on tyyliä: Reppu ja reissumies.
Mäkin Ibook läppäri logicilla, toimii studioni sydämenä. Ja Novationin X-Station, hoitaa äänikortin, syntikan, mikserin, kontrollerin ja keyboardin tonttia.
Luurit ja mikki on kans kätsät olemassa ja kaikki mahtuu yhteen selkäreppuun! Ah auvvoa!

Seuraavaksi voinkin aloittaa haaveilut tulitikkurasian kokoisesta laatikosta johon ajatellaan sisälle ja ulos tulee just sellasta musaa ku pitääkin.

Kommentit

Suositut tekstit