Keikkaa pukkasiOu jee! Oulussa oli erinomaisen lystiä.
Nukulla oli taas tekniikan jampat harvinaisen
hyvin messissä ja homma pelasi livepuolella helevetin asiallisesti tängju!
Ainoo miinus oli se, että talossa oli ihka uus Cubase pohjainen moniraitaäänityshässäkkä, joka oli muuten mainio mitä nyt kytkemättä. Käytiin siinä soundcheckin jälkeen syömässä, jotta pojat sais kamat kykettyä ja takas tullessa tehtiin vielä koe äänitys. Kama meni sisään ok, mutta loppujen lopuksi itse keikka äänitys oli ihan vituillaan, eli säröllä etc. Noh onneksi saatiin suoraan tiskistä sentään minidiscäänite. Balanssithan siinä on mitä on, mutta kiva tallenne enivei. Ei se ihan yle-tasoa ole mutta :/ Ehkäpä ens kerralla. Tai sitten pitäis mennä vaan sinne studioon.

Saatiin muuten kivaa lisäväriä äänipalettiin ku faija rupes roudausvaiheessa miettiin, että "Eikös tuolla liiterissä ollu se se... valinetti vai mikä se oli?" Jesh! Klavinettipa tietenkin! Tuo seiskeetluvut täpäköin funkkivehje! Laite mukaan ja piuhat kiinni. Vähän arvelutti, laite kun on ollu ulkovarastossa kesät talvet ´bouttiarallaa viimeiset 10 vuotta. Mutta kyllä laitteet on tehty enneswanhaan kestämään. Uusi 9v patteri kiinni, piuha kylkeen ja hyvin toimi! Ihan mieletön soundi ja virekkin oli sympaattisesti lähes absoluuttinen. (Mitä odotit 10 v ulkovarastoinnin jälkeen?)

Meikäkin yllättyi positiivisesti, kun mukavuudenhaluisena miehenä en millään jaksanut raahata bassokaappiani Ouluun asti, vaan kipaisin hattu kädessä Oulun Soitin ja tarvike kauppaan jossa ältsin kiva omistaja kaivoi esiin SWR Workingman's 15 Bassokaapin. Täytyy sanoo, etten ole aiemmin moisesta merkistä kuullutkaan, mutta peli vakuutti meikäläisen kertaheitolla. Perhana kuinka tanakka ja monipuolinen pönttö! Jos en tosiaan olisi näin laiska, eiku mukavuudenhaluinen roudauksen suhteen, niin olisin varmaan napannu combon kotiini.
... Ehkäpä parempi näin. Vaimo olis varmaan tykänny, kun olisin näyttänyt keikkapalkan sijaan osamaksukuittia!

Jep. Keikka meni erinomaisen hyvin ja jengikin tykkäsi.
Mikä yllättävintä porukkaa oli vääntäytynyt paikalle ennätyksellisen paljon. katsomosta oli kansoitettu noin kaksi kolmannesta! Toisin sanoen improfreejazzmikäliemusiikkikonsertin ollessa kyseessä, ihan helevetin hyvin jengiä!

Kommentit

Suositut tekstit