Moipahdus, pitkästä aikaa.

Syytän hiljaiselosta kevättä ja pientä lomanpätkää. Jotenkin ei ole sitten tämä tietokone houkuttanut huomaansa. Varsinkin kun tässä on asfaltit olleet jo hyvän aikaa losottelu kunnossa. (Toisin kuin esim polveni)

No mutta lähdetäänpä purkamaan sumaa kronologisella poljennolla.

Ensinnäkin sitten viime kuuleman, olemme käynynnä Jukan ja poikain kanssa mm. Savonlinnassa, hotellin klubilla soittelemassa. Perus meno, mutta onneksi respassa oli tyly palvelu.
Kuulemma ko. mestassa on yleensä aikalailla laamanki meininki, mutta paikallisten mukaan nyt oli sitten kivempaa. Lievä suksessio siis.

Toinen neverbeen keikkamesta oli Tahko. Siellä oli jotku snoukkakisat samana päivänä ja meininki ahdas, sekä hurrja. Keikkapaikkana mesta toimi yllättävän hyvin. Korkea puurakennus ja asiallista äänentoistoa.

Ja sepä siitä hetkeksi3. Meikäläiselle pukkasi kolmen viikon loma. Semminkin kun peruin pari plutskun keikkaa siitä väliltä. Vähän haikeaa, mutta pakko on ihmisen reissata ilman velvoitteitakin välillä. Ja mikä tärkeintä, pitää vaimoa hyvänä. Mutta siitä kerron toisella kerralla, jahka saan käytyä reissukuvat lävitte. Sitten pukkaa niin perusteellista kuvareportaashia atlantilta, että oxat boys.

Noh, kun lomat oli lusittuna, lähtivät Raappanan keikat käyntiin maksetuilla PA-treeneillä Salossa.
Hotellin alakerran kokoustilaan keikkapaikkaan, tuli aika hintsusti populaa. Kyllä se lavan edusta ihan tytöistä täyttyi, mutta poijjaat jäivät kyräilemään siihen baarin välittömään tuntumaan. Noh kutkin tyylillään.  Mutta minulla ainakin piisasi mukavaa; Jukan keikkoja on ollut tässä jo niin taajaan, että hommat osaa vaikka nukkuessaan, mutta nyt kun on ihan uusia biisejä ja bändillä uutta setuppia, kuten akkaria, selloa ja sämpleripädiä, niin sitähän joutuu hommiin. Ja minähän pidän näistä hommista kosolti! Sen aikaa mitä itse olin lomaillut, oli bändi kököttänyt tiiviisti treenikämpällä ja sen kyllä huomasi!

Seuraavana päivänä olikin sitten vähän eri meininki, kun mestana oli Tavastia kertaa kaksi.
Teinikeikka oli alkuillasta aivan erinomaisen jeppis ja illan veto jatkoi samaa linjaa. Vastaanotto oli valtaisan innostunut. Ei ihme kun uudet biisit toimivat ihan törkeän hyvin, vanhoista puhumattakaan.

Tämä viikko on mennyt luonnollisesti samoissa merkeissä.
Kävi muuten mainio tuuri tuossa heti viikon kärkeen, kun bongasin taannoin pitkälautaharrastajain keskustelupalstalta ilmoituksen, jossa ihminen halusi vaihtaa EW:n supercarverin, johonkin järeämpään alamäkitykkiin. Noh mullahan oli sopivasti pölyä keräämässä yksi Vandella ja itse olin haaveillut jo jonkin aikaa kivasta teilillisestä topmountista, joten vaihtokaupoiksihan se meni. Vähän oli kyllä haikea luopua ko. dekistä, on se vaan jotenkin niin hyvä, mutta koska se on niin vähällä käytöllä kuitennii, niin pakkohan se on välillä tappaa kullanmurunsa. Nyt on sitten kivasti poppaava vehje, jolla voi kivasti mennä pooliinkin pyöriin!
Niin ja mikä näppärintä, laudan omistaja oli Jyväskylästä ja hommissa lutakossa, missä meillä oli keikka keskiviikkona: Win! Lisäksi hän haikaili mukanani olleita alamäkirenkaita ja itse tarvin pienempiä karvailurenkaita, joten vaihdoimme nekin päikseen.
Lutakkohan nyt ei pettänyt taaskaan. Uus PA on kiva ja kaik toimi.

Torstaina kotikenttäetu Tampereen YO-talolla. Vielä puoli tuntia ennen keikkaa näytti aika haikealta, mutta kummasti sitä ihmisiä tuli kuitennii paikalle. Ihan bileet saatiin käyntiin ja peräti hyvät sellaiset!

Seuraavana päivänä Poriin. Porissa oli keikka. Tupaan olisi mahtunut enemmänkin populaa.
Se on vempula paikka se Kinobaari, kun sinne saa ihan valtavan hyvät soundit, jos paikka on vaan täynnä. Mutta jos taas ei, niin se kuulostaa tosi kireeltä. Nyt oli vähän kireetä sitten. Matsi oli myös jännä.


Ja sitten Turkkusen klubi. Se mesta auradiudeineen jaksaa ihmetyttää joka kerran. Aina se on suorana ihan hirvee, mutta kun rakentaa sillä Eq:lla linnanmäkihoukutteen, niin se on lopultakin melkeen aika hyvän kuuloinen. Ja kun tupa tulee täyteen, niin kaikki soundaakin aivan erinomaiselta. Tämä ilta ei ollut poikkeus.Kommentit

Suositut tekstit