Simaa ja serpentiinii

Kotikenttäetu on mahetsu asia

Torjantai/perjantai akselilla oli keikat Tampesterin Joutalolla. Näppärästi kotiovelta työhön lonkkarilla puotellen. Matkaa kertyi noin 800m suuntaansa.
Alunperinhän meillä piti olla keikka vain perjantaina, mutta kun se myytiin pikosekunnissa loppuun, niin päättivät buukata meidät myös torstaille. Hauskojahan ne olivat molemmat keikat.
tampere2
Lauantaina oli sitten vähän eri meno, kun bändi oli buukattu Kauhavalle, Tiikeri nimiseen hotellin juottolaan. Ihan kun olis ysikeetluvun alkuun hypähtäny.
Huoneissa käytiin toteamassa, että juu, buukataanpas seinäjoelta majoitus. Saunatiloissa haisi hassulle. Semmoinenkin ihme nähtiin tälle vuodelle, että keikalla oli aika vähänlaisesti porukkaa. Niin ja ihan vain sille paikalliselle ruusulle tiedoksi, että tulevaisuudessa vois miettiä vähän paremman lainin, kuin "Hei pelle, anna nimmari." Voi toimia erääseen punk-artistiin, mutta se on eri juttu se. Nyt kävin vartavasten Jukalta hakemassa sen sille ilmapalloon, kun näytti satavarmalta, ettei se selviä ehyenä kotiin asti. Niin ja sille paikalliselle möllykälle kans sellanen pyyntö, että kun menee siihen korokkeelle seisoon niin, että se kaijutin sattuu just korvan viereen, niin se ei oo siinä sun harminas, vaan loppuyleisön mieliksi. Niin että jos vaikka olisit ens kerralla kääntelemättä sitä jatkuvasti syrjään.

Yksi päivä välissä taas kotosalla ja maanantaiksi vappukarkeloimaan kaivohuoneelle, missä oli haalaribileet. Voi saatana minä sanon! Oli eläväistä miksata, kun yhdella jalalla kiilaan keisin alaosasta, ettei tiski ui liiveihin ja toisella kädellä pidän efektiräkkiä pystyssä, ettei kaadu päälle.
Kaikkea on tullu nähtyä ja tuokin vielä. Teekkarit oli iloista, humlaishta ja ennenkaikkea ripeää apukäsivoimaa. Aika monta PA-firman tyhjää keissiä jouduttiin palauttamaan bussin ovelta takaisin saliin, kun ei me tohdittu muitten lodjuja ottaa kyytiin.

Seuraavana päivänä ihmeteltiin vaimon kanssa, että mikäs vappu se semmoinen oli, josta ei edes krapulaa tullut. Katseltiin jeesuskulkueita. Kaisaniemenpuistossa yksi hihhuliporukka kertoi auliisti että me kaikki ollaan moraalittomia ja joudutaan takuuvarmasti helvettiin. Niillä oli taskut täynnä ensimmäisiä kiviä.
Vappen

Kommentit

Suositut tekstit