Run Forrest Run!

No huh huh. Nyt on aikaa, kun odotan vastausmeiliä ja nettikin pätkii niin taas pikapikaa heilutan lippuani.

Semmoista puuhaa ollut, kun Soukous Hotell. Afromeininkiä ja slow foodia. Oikein piristävää miksata välillä ihan erilaista kamaa. Hyvä on ryhmä ja lystikkäitä keikkoja. Jukka Poika on ollu solistina, mutta ens viikonloppuna sen pestin hoitaa Kilpeläisen Tuure.

Pitkästä aikaa käytiin Jukka Pojan ja Raappanankin kanssa keikoilla. Oli yks firmaveto, sit Hämeenlinan sirkuksessa, joka sivumennen sanoen, oli akustisesti yks suomen karmeimpia. Muutenkin oli kommelluksia siellä. Mutta lauantain Tavastian keikat huuhtoi kaikki edellisen illan pettymykset komiasti. Alkuillasta oli alaikäisille ja illalla täysikäisille. Aika hyvä meno, nimittäin molemmat olivat loppuunmyytyjä. Niin ja pojat pokkasivat samalla platinaa. Mikä on kiva!
SEB
Tässä samalla kun pitäis muuttaa lopullisesti, eli kuun vaihteessa, on sellasta hauskaa, että pe-la akselilla olen tosiaan Soukouksen kanssa Joensuussa ja Kuopiossa keikoilla ja 1.pv kun uusi koti olis tulilla, pitäis lähtä baltia-akselille minirundille. Kävi nimittäin pyyntö TV-Offin mukaan lämppäilemään 30 seconds to mars:ia. Siellä oottaa Latvia, Liettua ja Valkovenäjä tuollaisilla +10 000 vetävillä areenoillaan.
Vaimo sanoi, että tokihan menet, mutta tuot sitten pyykinpesukonerahat tullessasi. Ja minähän tuon. Vaikka astianpesukonerahatkin!

Eilen käytiin heittämässä yks muuttokuorma ja sille tais tulla hintaa vähän enemmän, kuin pelkät bensat. Tankilla jotenkin vähän huolimattomasti, vieraalla pakulla peruuttelin, semmoisilla lopputulemilla, että takana ollut Jaguaari otti vähän skraidua oveensa. Siinä venailin, että minkäköhänlainen dirika sieltä huoltamosta tulee aikoinaan huutamaan naama punaisena, mutta eikö mitä. Menin kun ihminen tuli sisältä autolleen ja oli jo lähdössä, juoksin tädin kiinni pahoitellen törmäilyäni. No sehän katsoi ekka mua kuin hullua, ja oli sen jälkeen lähinnä fiiliksissä siitä, että olin vaivautunut jäämään paikalle. Moinen käytös on kuulemma ko. tilanteissa nykyaikana harvinaista!??! Mikä helvetti ihmisiä vaivaa, kun ei osata ottaa vastuuta teoista? Muutenkin hän ja miehensä olivat harvinaisen mukavia ihmisiä, jotka ymmärsivät auton olevan kasa metallia ja muovia, eikä mikään kultasilmäterämussukka, johon kohdistuneet loukkaukset tulee ottaa rikoksina ihmisyyttä vastaan.


Huh... kaikkee muutakin on ja olis, mistä kirjoitella, kuten uudesta kultasilmäterämussukka lonkkarista ja eräistä mehukkaista mikrofoneista, mutta pakko lähtä taas juokseen. Laters!

Kommentit

 1. Onpa kauheata suomenkieltä, mutta menkööt nyt.

  VastaaPoista
 2. "Vaimo sanoi, että tokihan menet, mutta tuot sitten pyykinpesukonerahat tullessasi."

  Ikävä lovi illanviettobudjettiin laivalla.

  VastaaPoista
 3. No hei mut siis onneks sullon vakuutus... onhan sulla vakuutus... eiks ookki, vakuutus? Jaksinkia ja lisää jaksinkia sinne!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit