tiistaina, syyskuuta 27, 2011

1300km, sekä rapiat.

Bussi vei toissaviikonloppuna miestä Joensuun ja Seinäjoen kautta Vaasaan. Tuli sitten istuskeltua loppurytistykseksi tuollaiset 1300 km.

Ilosaaressa oli jotkut vekkulit opiskelijabileet. Satoi kovasti ja tilat olivat ahtaat, mutta jengi kaikinpuolin mukavalla tuulella ja messissä, niin mikäs siinä. Ainoa ongelma oli Jammun M7CL mikserin kanssa. Oli mokoma liuiltaan tullut tiensä päähän, koska ne jumittelivat layerihyppelyjen päätteeksi miten sattuu. Snare jäi pasuunan ohella yleensä nolliin. etc. Ehkä ne liut olivat tosiaankin förbii, tai sitten siinä tiskissä oli vakavia kalibrointiongelmia. Paha sanoa, koska Digidigi.
1 ilosaari

Seuraavana päivänä oli meno hyvin samanmoinen, paitsi sade. Mesta oli rytmikorjamo, ja sitämyöten kaikki bueno (paitsi akustiikka), mutta paha kyllä, siellä möllötti samanmoinen tiski, kuin edellä. Se oli tosin ihan kaikin puolin toimiva vehjes, mutta hitto kun ei normaaliaivoinen osaa sitä konfata mieleisekseen. Puolisen tuntia yritin saada sen semmoiseen moodiin, että auxinamikkaa kun painaa, niin näkyy ne sendit niillä liuilla. En onnistunut. En myöskään osannut panna auxeja post-asentoon. Säkällä menivät. En osaisi toisintaa. Talonmieskään ei osannut auttaa... ja mikä manuaali?
Tein sitten ihan nappuloita pyörittämällä sen efektoinnin. Ei siinä muuten mitään, mutta kun mistään ei oikein näe kertavilkaisulla, että mitä lähtee mistäkin ja kuinka paljon. Ja useamman kanavan lähtöjä ei voi vääntää moisessa moodissa yhtä aikaa, niin oli se vähän haikeeta. Digidigi. Lohdutukseksi subbarit meni alas asti! Sai ne nuorisolaisten solut jakautumaan silleen kivasti.
1 Pöytsi

Ah Vaasa. Ihanain ihmisten kaupunki! Iisi roudaus ja Midaksen pikkutiski vastassa. Puhumattakaan mailman palvelualtteimmista tekniikan ukkeleista. Aina kun on räkissä useampia DBX 160 kompuroita, niin hymyilyttää väkisinkin. Niin ja ehdittiinhän me käydä saunomassa ja Tom Yam- raflakin löydettiin, vaikka yrittikin relokaloitumisellaan eksyttää meidät. Toimi! Keikka oli suxee. Vain yksi ihminen horjahti liikutuksessaan räkkiäni päin, saaden vain vähän tuhoa aikaan. Kaiku ja delay, meni tuon sekunnin aikana melkomoiseen jojoon, mutta ko. asetukset säilyivät taustalla muuttumattomina ja biisi oli vika, niin maaliin päästiin komiasti.
1 No data
Nyt on tosiaan reggaehommissa reilu kuukauden tauko, mutta eiköhän tässä hommaa piisaile. Eräs afrobeat projekti ainakin lähtee tulille ja voihan sitä välilä vähän himmaillakin.
1 Käyttäytyjä
Keskiviikkona isäni täytteli 65v ja sen kunniaksi Oulussa oli iso bändi keikallaan. Niin minäkin.
Faija oli säveltänyt pari biisiä, joita sitten veivattiin Free Okapin ja Staalinin Urkujen voimin.
Oli komiata ryskettä kuulkaas. Homma meni moniraitaisesti talteen, mikä olis tarkoitus miksutella, kunhan saan ehtiäkseni.

Staalinin Urkuja on muutennii kuultavissa tätänykyä täällä internetskussakin. Saimma aikaiseksi latailla vahoja äänitteitä ja keikkejä tuonne soundcloudiin. Sieltäpä sitten yytsimään!


Jazmanautin seuraavissa jaksoissa mm: "Miten ostetaan floretti." "Miten hommataan mittatilauslonkkari" Sekä: "Kuinka selvitään elämänmuutoksesta kunnialla ja hymyisnä"

3 kommenttia:

 1. Hai
  Jokohan se 65 -keikka on kohta miksattu? Hai

  VastaaPoista
 2. Hai
  Jokohan se 65 -keikka on kohta miksattu? Hai

  VastaaPoista
 3. Para aikaa. Eka osa on jo

  VastaaPoista