Parhauksia!!!

Tiedetään, blogissa on ollut lähiaikoina kovin hiljaista. Se johtuu pääasiassa siitä, että olen ollut kovin kiireinen, mutta myös siitä, että olen ollut lähipäivinä myös harvinaisen kiireetön.

Viimeviikko meni E-Studiolla Paukkumaissin kanssa, missä äänitin ja miksasin orkesterin Krakel Spektakel musiikkinäytelmään tehtyä musiikkia levyversioinniksi. Kiire oli kova, mutta jälki mitä parahinta. Koko bändi veti samassa huoneessa. Vähän sermejä demppaamaan pahimpia vuotoja ja hyvähän siitä tuli, kun ukot ja akat vetää niin hyvällä balanssilla. Piti itseasiassa panna huoneen keskelle tilamikit pystyyn, että sais lisää vuotoa.
Lauluja varten kaivoin mikkikaapista lauluihin Peluson P-12 mikin, joka oli ihan mahtava tuttavuus, jota tuli sitten läiskittyä jälkiäänityksissä vähän jokapaikkaan. Yks akustinen trioveto saavutti mielettömät sfäärit vähällä vaivalla, kun löi M-S setin parin metrin päähän, niin että peluso oli Mid ja noikun 89 poimi sivut.
Trio

Homma tuli miksattua lätkän lomassa torstaina ja seuraavana aamuna pitikin herätä jo neljältä, mikä ei haitannut ollenkaan. Syy siihen piili siinä, että matkasimme vaimon kanssa lentokentälle, mistä niutsikka kuskasi meidät tänne.
Tämä on Kreeta. Tarkemmin sanottuna Agia Pelagia, niminen pieni ja äärimmäisen idyllinen kylä, jossa meri on ihan rannassa ja kaikki, ihan kaikki, on parasta!
Vaan tästä kerron joskus toiste tarkemmin. Nyt menen löhöämään rannalle ja lillumaan tuohon kreikanmereksi kutsuttuun suolaliuokseen. Illalla pöytä täyteen meseä ja merenherkkuja. Napa rutiskoon!

Kreeta

Ps: Hyvä Suomi!!!

Kommentit

Suositut tekstit