perjantaina, joulukuuta 31, 2010

Tip Tap, tipetipe...

Kauhean sitkeä flunssa jyllää. Ensin oli päiviä kuumetta ja nyt on sitkeää mönjää onkaloissa ja sitämyöten painetta päässä. Tällä puolustelen kirjoittelemattomuuttani. Kun ei aivo toimi, niin sisällöntuotanta takkuaa, mikä vituttavi; eli ei inspaa.

Ennen sairaustustumistani ehdin kuitenkin hoitaa eräänkin erikoishommelin. E-Studiolla oli nimittäin live keikka. Studio live. Jukka Poika & SEB soitti internettiin Jenkatehtaan välityksellä. Se oli hassua, kun ei oikein tiennyt että miksaako studiosoundia vai livesoundia. Kaippa se lopputulos oli sitten jotain siltä väliltä. Eniveis Studiohan on mitä mahtavin ja oli äly mukava ja hauska kokemus kaikin puolin.

Viikonloppuna oli sitten pienimuotoisen Sound Explosion Bandin pikkujoulusaunailut, mi menivät leppoisissa tunnelmissa. Kotimatka vaan oli hyytävä. Taxia ei kuulunut kuunaan ja pakkanen sekä viima pääsivät pureutumaan.
Sitten sitä maattiinkin yhtäkkiä siellä kuumeen syövereissä.

Vaan eipä auttanut itku osto tahi myyntitapahtumassa. Loppuviikosta piti pakata itsensä pohjolan junaan joulun viettohon.
Meno oli sellainen, että iisi jouluilu Oulussa, sunnuntaina lento takas Helsinkiin, missä Jukka Pojan keikka tavastialla. Maanantai vapaata ja tiistaina matka Turkuun, missä hypätään Närhenbändin kanssa laivaan humppaamaan pariksi päiväksi. Siitä sitten takas Stadiin ja torstaina lento takaisin Ouluun uudenvuoden viettohon.
Vaan paikallinen lääkäripä nauroi paskaisesti moisille suunnitelmille ja määräsi lepoa. Tajusin sen toki itsekin. Ihan turhahan olisi ollut lähteä keikalle, kun ei minusta näin voipuneena olis ollut roudaamaan ja toisaalta paikat olivat niin tukossa että miksaaminen olisi ollut haastavaa, kun enhän minä kuullutkaan mitään. Tuuraajia siis kehiin.

Muuten olen tässä sitten kiltisti röhnöttänyt ja ollut liiemmälti tekemättä juurikaan mitään, paitsi niistänyt ja paljon. Yhtenä aamuna tuli tosin vähän valokuvailtua, kun äiti herätti varhain. Niillä semmoisilla pikkutunneilla ja komensi katsomaan. Naapurin pihalla paloi vanha varasto. Onneksi oli täysin tyyni korkeapaine ja savu, sekä palolieveet suoraan ylöspäin. Täällä pikisaaren puutalomiljöössä moinen raivokas tulenliekehdintä olisi voinut pahimmillaan voinut saada hyvinkin helvetillisen menon aikaan.
Palo
Nyt viedään vuoden viimeistä. Viiniä on, sekä laatu olutta. myös liköörttä ja iso kasa mitä herkullisempia herkkuja. Ylensyöntiä & juontia siis luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti