tiistaina, lokakuuta 19, 2010

Paineita

Tilasin tuossa juuri lekuriajan Mehiläiseen. Meinaan että reilut pari viikkoa on tässä mennyt enemmän tai vähemmän flunssassa ja silloinkin, kun on muuten ihan jeppis olo, tuntuu onteloissa painetta.
Ikävä on oleskella ja vielä ikävämpi kierrellä huteralla fiiliksellä.

Viikonloppuna kävimme Seinäjoen rytmikorjaamolla, sekä Lahden Sibeliustalon Finlandia klubilla Jukka Pojan sekä Raappanan yhteiskeikoilla. Sukseeta pukkas lähes loppuunmyytyjen keikkojen muodossa.
Seiniksellä oli yli yhdeksänsataa immeistä, mikä on minusta melko paljon kaupungin kokoon suhteutettuna.
Lahdessakin riitti populaa ja mikä parasta, puitteet olivat ihan parhaat! Iso sali, hyvät kamat ja mukava, sekä ammattitaitoinen hankilökunta. Bonuksena iso "bäkkäri", josta löytyi hyvää ruokaa, juomaa, sauna ja wii-konsoli! Kädet ilmaan!!Sunnuntaina olin melkolailla veto poikee, muttei auttanut. Piti lähtä vielä hoitamaan YK-klubille reggae sundaysia. Lavaltakin meinasin tulla selälleni alas, kun vähän tuo tajunnan taso heitteli, mutta vaikeuksien kautta voittoon.

Toipparisti lekuri heittää kohta kunnon tropit että tuntis itsensä taas vaihteeksi ihmiseksi. Ja toipparisti ne vaikuttaa samoin tein, koskapa illalla olis tavastian 40v bileet, jossa pitäis vielä yöllä miksata Raappanan settikin.

1 kommentti:

  1. Nollaa kommenttia pukkaa! Tiiäkkö miksi? Ei näitä tartte kommentoija.
    Niin selkeää tekstiä: "Äsken oli vasta ja nyt taas" Make the beat san!
    Kakkololo

    VastaaPoista