Eesti eesti eesti, siellä olla perkeleen siisti!

sattuipa niin, että viikonloppuni oli tyhjillään ja vaimo tuumas, että jätetään se silleen, niin hänkin ottaa pitkän viikonlopun töistään. Tai oli hällä siinä toimistohommia, mutta nehän voip näppärästi nykyaikana hoitaa netin päästä. Ennen kuin huomasinkaan oli hän buukannut meille matkat Tallinnaan ja takaisin, sekä huoneet kahdeksi yöksi neljäntähden kortteerista. Ja se hotelli olikin ihan mahti paikka. Vanhan kaupungin laidalla meitä odotti 1400 luvulla rakennettu talo, jonka sokkelojen perillä meillä oli mitä romantillisin kattohuoneusto.
Niin ja huone kahdelle hengelle, kahdelle päivälle: 100€! Voin suosittaa, sillä varauksella ettette pelkää eksymistä:Siellä me sitten ihmeteltiin kaupungin ihmeitä, kuvailtiin ovia, syötiin hyvin ja herkuteltiin konditorioissa. Myös perinteeksi muodostunut hotellihuonepiknikki onnistui ja miksei olisi onnistunut, kun juustot, salamit ja muut elintarvikkeet ovat maassa mahtavan halpoja.

Me
Lähtöä edeltävänä iltana kilautimme vielä kaupungissa asuvalle kaveripariskunnalle, että lähettekö ulos leikkiin, muttei ne joutanut, kun heille oli tulossa taiteilijaystäviä pitkältä kiertueelta. Joten me menimmekin heille. Siellähän oli mahti tunnelma. Ikäharukka pöydän ympärillä oli varmaan 30-75v ja hitto että meillä oli hauska ilta! Joko kerroin että votka on halpaa kans ;) Jotenkin kuitenkin onnistuimme lähtemään lähes ihmisten ajoissa nukkumaan, joten vältimme seuraavan päivän seuraamukset.

Kängi
Kauhean huonosti me kyllä shoppailtiin. Minä ostin 1.5 metriä pellavaa josta äitee lupasi tehdä housut. Kolme pulloa viinejä + yksi vodu.

Niin ja kuvia tuli otettua. Mä räpsin antaumuksella uudella 30D canonillani ja laajiksellani. Vaimo teki saman testikäyttöön otamalla ixuksellaan. Juu tää kameraharrastus on lähdössä snadisti hanskasta... Tai eihän ole. Hyvä harraste, perkele! En pode omatuntoa, ainoan ei-musiikillisen harrasteeni johdosta!

Talot
Nyt on palattu arkeen ja kohtsiltään pitäisi hilpasta kaapelitehtaalle, mistä bussi liikahtaa vaihteeksi Mikkeliin. Jukka Poikahan se siellä.

Kommentit

  1. Mites toi tsygä-harraste? Ei sekään taida musaa olla, tsaijaijai.

    t. hyväntahtoisesti piilovittuileva anonyymi

    VastaaPoista
  2. Ai niin. Ja sit noita kirjojkin on kertynyt aikalailla. Safkaakin on eri kiva tehdä... Määhän olen ihan sekaisin!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit