Majoneesissa

Minä pidän majoneesista. Kaupan perus majoneesit vain ovat joko paskaa tai sitten kovasti kalliita. Noh, eilen rupes tekeen mieli lämpimiä munasillivoileipiä, mutta voe. Arvatkaa mikä aines puuttui. Noh eihän tuo nyt niin vaikeata voi olla, moisen valmistus, eikä ollutkaan. Resehtin kaivelun kanssa moisen valmistamiseen meni kymmenisen minuttia ja arvatkaas tuliko hyvää! Ja se hinta. Noh mitäs nyt parille munalle ja parille desille öljyä nyt kertyy.
Ettei tämäkään sitten tullut aiemmin mieleen.

Tänään tapahtui jotain ennenkuulumatonta. Kusin nimittäin työhomman. Olin aikoja sitten lupautunut miksaamaan jalankulkuämpäreitten keikan helsingin Henry´s bubissa, mutten sitten ollut merkannut sitä kalenteriini. Noh viikonloppuna lupauduin myös tälle päivälle miksaamaan The Soulsia virginiin, mikä lämmittelee niittovälinettä. Että tämmöstä. Aaamulla sitten tytöt soittivat aikatauluista. Meinas mennä kaffe väärään kurkkuun.
Periaatteessa ehtisin tekeen molemmat, melko vierekkäin kun ovat, mutta kun käytännössä tsekit ja esiintymiset on samalla kellonlyömällä, niin ei maha mittään. Ei oo ollu tämmönen tapana, eikä tuu. Virgin voitti tälläkertaa. Ei muuten mutta kun ehdin jo laskuttaa, niin paha perua.
Paskabarbie

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit