tiistaina, huhtikuuta 13, 2010

Keväinen otsikko

Aijai ku kevät tulee ja pölykeuhko siinä sivussa, mutta ei auta. Pyöräily on niin mahtavaa sulilla keleillä, vaikka sulama tuokin mukanaan pienhiukkasia LHC:n tarpeiksi tästä tulevaisuuteen. Toki sitä on tullut sotkettua koko talvi läpeensä, mutta tänään uskollinen maastomankelini mulahti kellariin ja yhtä uskollinen katukiituri otti paikkansa.


Tässä on tullut tuijoteltua lähiaikona näyttöpäätettä melko intensiivisesti musiikkituotantojen merkeissä, mikä on ruvennut tökkimään siten, että päätä rupeaapi juilimaan. Noh tänään hokasin saattaa itseni näöntarkastukseen ja siellähän selvisi, että oikean silmän näkö on muuttunut. Notta uusia laseja huutaa. Eipä auta. Viitisen sataa hulahtaa siinä, mutta sellaista se on välttämättömyyshyödykkeiden kanssa. Sitäpaitsi ei se ole halpaa buranakaan pitkän päälle.

Viikonloppu meni muuten ensin Reiskanpoppoon kera Tampereella piipahtaessa, mikä oli lystiä pitkästä aikaa. Viime keikastaan onkin jo tovi vierähtänyt. Siitä sitten seuraavana päivänä junailin issein Turkkuseen TV Offin pulpetin vahdiksi. Mitä mainioin oli muuten sekin keikka.


Muutenkin tää viikko on aika Tavastiavoittoista. Huomenna siä on TV Off ja perjantaina funky elefant festarit, joissa olen miksaamassa vaivaiset kolme bändiä.
Reiskahan se sielläkin soittaa, kuten myös Plutskut, sekä lauantaina hoidan vielä Savvy Brothersin keikan. Ei haittaa. Mitä parhaimpia bändejä ja tupa, missä onpi aina mukava vetää. Niin ja siä esiintyy lauantaina myös Herbaliser band!!!

Tico tico sano!

6 kommenttia:

 1. Mullakin lähti lasien hinnat aina paikallisilla optikoilla jostain neljästäsadan paremmalta puolelta. No, tilasin sitten vähän niinkuin testiksi ruottalaisilta yhdet satasella (kun eihän sitä kaikkein halvimpia sentään sieltäkään...). Olivat sen verran ok että tilasin sitten toisetkin, ettei pääse aurinko paistaan niin ikävästi silmään. Sai vielä kotelot ja työkalutkin kaupanpäälle, jos vaikka rupee ruuvit löystymään.

  Pitäähän sitä toki jonkun nämä paikallisetkin elättää, mutta hoitakoon sen mun puolesta joku, joka saa täältäkin kohtuuhintaiset linssit. Näillä taitoilla ei vaan viitti.

  VastaaPoista
 2. Niin tosiaan. Pitääpä tarkastaa tuokin vaihtoehto.

  VastaaPoista
 3. Jaa niin, olisko vinkkejä hyvistä nettilasikaupoista?

  VastaaPoista
 4. Tähän oon ollu ihan tyytyväinen:
  http://www.favoptic.fi/
  Muista en mitn tiedä.

  VastaaPoista
 5. LensWay:kin on tullut vastaan tutkimuksissani, tuon lisäksi.
  Kas halapaa kuin saippua!

  VastaaPoista
 6. Myös miekkoseni siskoinensa on monetkin jo tilanneet tuolta Favopticilta, ja hyvin on toiminu.

  VastaaPoista