Keikan pukkas

Staalinin Urkujen keikka meni helvetin hyvin. Oli aimo lystiä soitella pitkästä aikaa ihmisten edessä, joita oli siunaantunut paikalle oikein mukavasti. Nuclear Nightclub oli sitäpaitsi oikein täydellinen esiintymispaikka. Just mukavan kokoinen, ettei tullut ahdasta, mutta homma pysyi intiiminä. Henkilökunta oli asiallista sakkia ja kamat oikein bueno.
Bonarina auton sai ajettua liuskaa pitkin suoraan kellariin, josta lavalle oli matkaa noin nelisen metriä.

Vedimme siinä sellasen reilun neljänkymmenenminutin biisin ja kansansuosion siivittämänä heitimme hetkenkuluttua saman biisin toistamiseen. tosin tuolla kertaa se oli puolet lyhyempi ja kuulosti ihan eriltä. Mulla oli tarkoitus panna nauhoite keikalta myspaceen, mutten löydäkkään yhtäkkiä hanikkaa mistä lisätään biisejä. Noh äänite tulee sinne, sitten kun onnistuu. Ja itseasiassa valjeni on koostamassa keikasta videotakin.


Joni teki muuten enskuun keikalle maailman hienoimman julisteen. Hitto mikä superkokoonpano meillä on ko. konsertissa. Kaks maailmanluokan puhaltajaa meidän tykistötulen sekaan. Voe mahoton!Eilen kävin miksaamassa Hulkkosen veljesten pyörittämää Savvy Brothers bandia.
Jätkät soitti erikoiskokoonpanolla. Pasunisti soitti rumpuja, kun rumpali ja trumpetisti eivät päässeet. Siitä huolimatta jätkät veti ihan sairaan tiukan keikan.
Pistäkääs nimi mieleen!

Kommentit

Suositut tekstit