sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

viikon lopettelut

Tavastialla meni visusäätöjen kanssa ihan viimeminuteille asti, mutta valmista tuli jälleen kerran. Tupa oli komiasti täynnä ja orkesteri soitti mitä komeimmin. Oli kyllä äly kiva nähdä ja kuulla poikia pitkästä aikaa.
Äänityskin siitä syntyi, vaikka thomanin halpisviuhkat rutisi ja paukkui, mutta onneksi oli varapiuhoja sopivasti tarjolla. Homma jännitti vähän etukäteen, kun raituri oli joku alesiksen räkkikovalevytin, jossa ei ollut gaineja itsessään, saatikka kuuntelumahdollisuuksia. Onneksi Tavalla on ihan oikea mikseri, jossa on omat gainit direct outeissakin. Vielä kun pani bittisyvyyden tarpeeksi korkeeksi, niin pysty veteleen hiljempaa sisään. Bueno.
Mikä taas ei ollut niin bueno oli läppärini, jolle äänitin tilamikit ja efektit.
Se kyllä kertoi koko keikan ajan äänittävänsä kaiken ihan hienosti, mutta jälkeenpäin faileja tutkiessani huomasin niiden loppuvan puolen tunnin jälkeen. Kerpele sano!
Hidria
Perjantaina oli taas erikoismeinkiä, kun kallion studiolle kokoontui Maailman vaarallisin bändi. Kyllä meinaan taas lähti kummallista musaa, tana! Ihmeellistä juustoista teknoa, funkkia, noisea ja jopa räppivä ääniteltiin. Taas tuo kone pätki vähän väliä. Tuumaa muka ettei kovis pysy perässä, vaikka pitäis olla markkinoiden parhaimpia ja nopeimpia sisäisiä.
Mä vähän veikkaan että toi lumileopardi ja ysilogic ei oo vielä ihan tiukimmassa iskussaan.
Noh päivityksiä odotellessa. Niin ja taas ainoa uskottava jumala: Suuri Tuottaja, oli kehissä. Aina kun kone löi nauhoituksen poikki, oli otto muutenkin ihan paska. Välillä mentiin tuntikin putkeen ja just silloin oli kovimmat jamit! Hallelujah!
Bändi
Eilinen meni taas ihan oman kullan kanssa löhöillessä. Käytiin hakemassa anttilasta kasa maanalaisen armeijan tuotantokausia ja hohotettiin koko ilta soffalla punkun ja juustojen kera. Össön össön sano...

4 kommenttia:

 1. kato nääs kuulostaa just että sulla on ongelmana että koviksessa on se pannahisen gshock -sensori päällä mikä on myös maciln läppärissa ja jos on molemmissa on "ON" niin harva se sekunti kovalevy parkkeeraa kirjoituspäätä ja pannahinen.

  VastaaPoista
 2. Katsos hitto vain, oliskohan se siitä.
  Näet edellinen koviksenikin oli moisella ominaisuudella, mutta sen kans ei ollu mitään ongelmia.
  Täytyy kokeilla. Tänx

  VastaaPoista
 3. jep. ihan toi pelkkä macin läppärin oma sensori aiheuttaa ongelmia toisinaan, eli voimakas musiikki tai auton tärinä tai muu aiheuttaa myös parkkeerausilmiötä, joten esim. videosoftien manuaalit suosittelee monasti koko toiminnon täysimääräistä disablointia.

  VastaaPoista
 4. Ihan niinkuin tämä toimis nyt jouhevammin. Tattista Ville!

  VastaaPoista