torstaina, lokakuuta 01, 2009

Ostappa kuule pyörä

Nyt on kuulkaas semmonen homma, jotta siitä huolimatta että osa pyöristämme jää talveksi käyttöön, meillä ei mahdu kaikki pyörät talvisäilytykseen. Muutenkin alkaa olla noita menopelejä ihan riittämiin, niin osasta tohtii luopuakin. Eli kauppaa pitäis hieroa.Ens alkuun myyn Mountain Bike Shopista ostetun, hyvin palvelleen ja rakkauvella pidetyn Nishiki-351 hybridin. Tästä ei järkipyörä parane kuin isolla tukulla rahnaa.
Alumiinirunko, jäykkä teräskeula, pistosuojatut renkaat, ontelovanteet (elikkäs kaksinkertainen rakenne, joka kestää ja kestää.) asialliset vaihteet, uudet polkimet sekä ketjusuoja, nousukaffat, lokarit, jämäkkä tarakka ja kaikki muu tarvittava kilke.
Ajotuntuma on ergonomialtaan loistava, rento ja vakaa. Rullaa hyvin vähän pidemmillekin matkoille.
Runko on 22" eikä siten sovi ihan kääpiöille. 178 - 188 cm on suositus, itse olen 190 ja hyvin yltää.
Takakiekko on kokonaan uusittu viime keväänä, mutta käytännössä sillä on ajettu vain noin 20-30 km. Kiinteä lukko on vakuutuskelpo ja pyörä on turvamerkitty.


Blogini lukijat lienevät tietoisia, että huollan pyöriäni aika pirun pedantisti, niin tätäkin. Virheetön yksilö kaikin puolin, varsinkin kun vehje on huolella ajettu sisään.
Isolla massalla vääntäessä toisesta polkimesta kuuluu snadi nakse, mutta se ei vaikuta mihinkään. Auditiivinen on puhtaasti luonteensa. Tsekkaan pyörään vielä perusteellisen syyshuollon, ennen luovutusta.


Uutena moinen maksais kilkkeistä riisuttuna noin 500€.
Tämä lähtee puolella siitä, eli 250€
jazmanaut ÄT gmail.com on kyselyjen osoite.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti