lauantaina, syyskuuta 19, 2009

Mitä parahinta huomenta

Kylläpä kannatti herätä tänäkin aamuna. Havahduin nimittäin keittiöstä kantautuviin puuhaamiseen ääniin ja paikalle konkoiltuani puuhailijaksi paljastui ihanainen vaimoni, joka oli aamutuimaan käynyt torilla ja hallissa. Oli kuulkaas tuoretta sämpylää, munia, kinkkua, juustoa ja vaikka ja mitä. Puhumattakaan samana aamuna kirnutusta voista. Niin että arvatkaapas vain, onko rakkautta ilmassa hänen suuntaansa?Siinä hesaria ihmetellessä tuli huomattua, että tänään olis ollut vaikka minkälaista markkinaa ja syyskarnevaalia valitettavasti vain järjestäjät olivat yhtä poikkeusta lukuunottamatta typeryyksissään menneet unohtamaan sellaisen asian, että ihmiset ovat juoneet perjantaina vähän pirun sopivasti punaviintä ja lauantaina nukuttaa siten pitkään. Onneksi pyörä ei ole aikasidonnainen, eikä leija. Kalassakin voisi piipahtaa...

Ja hehkutus senkin lisääntyy: Meillä oli aikoinaan kopioitu VHS- kasetille kirjaston varastosta kaivetusta heikkolaatuisesta kopiosta Picasson seikkailut -niminen ruotsalais komedia (Picassos äventyr) joka on ehdottomasti ihan helevetin hyvä ja mielettömän hauska komedia. Siitä ei vain ole missään mitään tietoja saatavilla, puhumattakaan että saisi kunnollisen kopion jostain, saatika ihan DVD- zipaleen. Olemmekin olleet jotakuinkin myrtsinä aiheesta tällä meilläpäin. Olikin riemastuttava ilo huomata aamun lehdestä, jotta riippumatta yhteydenotoistamme Yleen asian tiimoilta, tulee tänään teemalta Picassokimara, jonka huipennuksena esitetään ko. leffa. Onneksi tuli hommattua se diginauhoitin. Leffaa lämmittelee Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso -aiheinen dokumentti, joka on erinomaisen loistava sekin. Kerrankin voi suosittaa television tapittamista lauantaipuhteena.

Jaa mitäs muuta... Eksyin eilen töölöläiseen levykauppaan, siihen X -merkkiseen, ostaakseni vanhempaa Xplodin Plastix:ia. Noh eipä löytynyt, mutta Matthew Herbertin molemmat Bigband levyt löytyivät!
Lisäksi mukaan tarttuivat Medeski, Martin & Wood:in End of the world party, sekä Melvinsin Houdini levyt. Tässä vaiheessa heitin myyjää rahalla ja juoksin karkuun, kun kuulin mm. Ministryn ja kumppanien kutsun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti