keskiviikkona, syyskuuta 30, 2009

Hello Finland!!!

Lennähdimme viimeyönä kotosuomeen ja mikä ihmeellisintä, näin tekivät myös matkatavaramme, toisin kuin menomatkalla, jolloin ko. sälä tuli 14 tuntia perästäpäin.

Nyköpingissä käytiin tosiaan pyörimässä ja on se vaan kuulkaas nätti paikka. Kirkkokin oli auki, joten sisällä pällistelyä tapahtui siellä. Kaikkee vanhaa sälää riitti ihmeteltäksi hetkeksi ja sitten jatkopalloilimme rantaa pitkin satamaan ja linnanpihalle, josta nälän yllätettyä syömään kreikkalaiseen. Nami vartaita sai sieltä.
Illanpäälle vähän viskiä ja paskanjauhantaa ja iltapäivästä junalla tukholmaan, missä meidän kans tuli leikkimään Tepu. Mei keksitty oikein mitään, mitä pitäis turistina tehdä, kun onhan siellä pyöritty, eikä tullu mieleen mitään shoppailtavaakaan, niin me mentiin lelukauppaan ihmettelemään valtavia krääsäläjiä. Ei oo barbitkaan entisellään, oli lopputulema siitä reissusta. Vähän ennen lähtöä eksyttiin nyt sitten kuitenkin lenkkarikauppaan, mistä lähti kaikille kivat popot alennushintaan. Minusta kolmekymppiä on halvempi kuin yhdeksän kymppiä.
Juna Arlandaan ja niauuuu, kotosuomeen. Ah, on kiva olla kotona, vaikka täällä onkin pirun kylymä!

Church
Ja niin se Heidin lahja, josta viimeksi vihjailin. No sitä on hankala kuvailla, niin otin siitä videopätkän:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti