lauantaina, kesäkuuta 20, 2009

Juhannuksellistelyä

Tostaina pakkasin itseni pyörineni junaan ja heilahdin Tampesteriin. Onneksi olin jälleen hoksannut hoitaa lipun etukäteen, oli nimittäin taas VR vähän sekiksissä, lakon ja sen tavarajunaonnettomuuden jälkeen. Junasta puuttui kuus vaunua, onneksi omani ei kuulunut niihin. No Tampereelle päästiin, eikä edes pahasti myöhässä. Bändi puolestaan oli, reippaat kolmisen tuntia. Kaapelilla oli ollu jotain vesivahinkoa yms. No pyöräilin lähimpään sushipaikkaan, ja ruokineni kirkon puistoon. Syötyäni ja lorvailtuani piipahdin kirkossa sisälläkin, missä sain oikein opastetun kierroksen historian syövereihin.
Lisää pyöräilyä ja tammerkosken kuupeessa terassilla lueskelemista. Noh pojatkin pääsivät paikalle vihdoin, pyärä bussin katolle ja nokka kohti Poria. Keikka oli perus perus, ihmisiä hämmästyttävän runsaalti ja melkein heti siitä nukkumaan.

Lähettäjä Syö hiiriä, se kasvattaa reviiriä

Eilen jotenkin väsytti sitten kotosalla sen verran, että meidän jussin vietto tapahtui lähinnä sohvalla leffaa tiiraillessa. Toki ensin söimme uudet perunat ja tuli vähän punkkuakin maisteltua.Nyt olis tarkoitus lähtä pyöräretkelle Reiskan luo saaristoon, kokon polttopuuhiin.
Ottakee iisisti älkääkä hukkuilko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti